Noul primer pentru fard de pleoape Magnif’Eyes de la Rimmel

Acum este mai ușor ca oricând să realizezi un machiaj inedit al ochilor, precum un make-up artist. Îți prezentăm noul produs de la Rimmel special creat pentru a-ți maximiza look-ul... primerul pentru fard de pleoape Magnif’Eyes.

Noul primer pentru pentru fard de pleoape completează colecția Magnif’Eyes care îți promite o privire îndrăzneață. Ca parte a produselor de machiaj pentru îngrijirea pielii, acest primer este cel mai bun mod de a-ți pregăti pleoapele pentru aplicarea fardurilor! Formula avansată intensifică și evidențiază culoarea fardului de pleoape.

În plus, fardul nu se mai strânge, nu se mai întinde, iar nuanțele rămân intense.

Cu ajutorul primerului, îţi vei simţi instantaneu pleoapele mai fine și mai luminoase. Efectul hidratant al produsului face ca machiajul să fie rezistent şi confortabil întreaga zi. Se folosește ca bază înainte de aplicarea machiajului. Primerului nu modifică culoarea fardurilor aplicate ulterior, ci amplifică intensitatea pigmenților.

Noul primer pentru fardul de pleoape de la Rimmel ajută fardurile să reziste cu până la 8 ore mai mult.

Pentru a obţine un look londonez reușit, este important să aplici primerul printr-un masaj uşor. Lasă-l să intre bine în piele şi abia apoi completează machiajul cu piesa de rezistenţă... fardurile de pleoape din colecția Magnif’Eyes de la Rimmel. Preț recomandat: 19 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod