Moduri prin care îți enervezi partenerul fără să-ți dai seama

Moduri prin care îți enervezi partenerul fără să-ți dai seama

Într-o relație, multe cupluri vor avea parte de momente în care își vor da ochii peste cap în fața partenerului lor.
Dacă sunteți implicați cu adevărat în acea relație, lucrurile sunt mai mult pozitive decât negative. La urma urmei, de ce ai fi cu o persoană pe care nu o poți suporta? Mulți dintre noi avem tendința de a identifica modurile în care alte persoane ne frustrează, însă ratăm oportunitatea de a ne evalua propriul comportament. Iată câteva moduri prin care îți enervezi partenerul fără a-ți da seama!

5 moduri prin care îți enervezi partenerul


1. Nu te uiți în ochii lui


În această lume schimbătoare, câteodată simțim că nu ne putem conecta cu adevărat cu oamenii din jurul nostru. Din cauza aceasta, este important să faci un efort în a-i arăta partenerului tău că îi acorzi atenția ta.
Este incredibil de enervant să împărtășești detalii legate de viața ta, cât timp nu se uită nimeni la tine.

2. Nu ai încredere în tine


Poate fi greu să accepți complimente atunci când oamenii îți spun ceva frumos. Însă este destul de enervant momentul în care o persoană petrece întreaga zi scoțând în evidență propriile defecte. Este o acțiune obositoare pentru partenerul tău, deoarece acesta se simte obligat să te valideze și să te facă să te simți bine. 

3. Reamintești trecutul


Am făcut acest lucru cu toții. În timpul certurilor, scoatem ceva din istoria antică a relației noastre și aruncăm înspre partenerul nostru.
Nu este cel mai sănătos lucru pe care îl poți face, însă ni se întâmplă tuturor. Dar această acțiune te împiedică să te concentrezi pe prezent și viitor.

4. Te iei de alegerile sale


Acest lucru poate fi foarte dificil, însă nimeni nu vrea să simtă că nu face lucrurile bine. Ca adulți, ne-am câștigat dreptul de a ne trăi viața după bunul plac. Dacă partenerul tău alege o tunsoare care nu-ți place, adu-ți aminte că este vorba despre viața lui. Poți și ar trebui să discuți cu el deciziile importante, care te implică și pe tine, însă nu-l bate la cap cu privire la lucrurile neimportante. 

5. Te pui mereu pe primul loc


Într-o relație, este vorba despre compromisuri. Trebuie să dai la fel de mult cât primești, pentru ca lucrurile să fie corecte.
Dacă totul se învârte în jurul muncii, familiei și intereselor tale, trebuie să găsești un echilibru mai bun. Adu-ți aminte că nu ești centrul universului!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod