Noul parfum Super Playboy

Ȋntr-o lume în care orice este posibil... pregăteşte-te pentru o aventură de proporţii. Din umbrele nopţii ia naştere un nou simbol al seducţiei, un maestru al simţurilor... Super Playboy.
Ȋntr-o lume în care orice este posibil... pregăteşte-te pentru o aventură de proporţii. Din umbrele nopţii ia naştere un nou simbol al seducţiei, un maestru al simţurilor... Super Playboy.  Cele două noi parfumuri Playboy au puterea de a o transforma pe ea în seducătoarea serii, iar pe el în cuceritorul nopţii. Gama completă Super Playboy pentru îngrijirea corpului ajută la transformarea irevocabilă şi desfiinţează regulile întâlnirilor obişnuite. E momentul să-ţi dezlănţuieşti simţurile şi să revendici noaptea!

Pentru ea: Un parfum care-l va face pe el să-ţi cadă la picioare...

Puterea atracţiei: Un bar luxos cu margarita cocktail, băuturi energizante şi mandarine i-ar atrage atenţia...
mai repede decât crezi!
Puterea de a-l face dependent de tine: Exotica floare paradisiacă, frezia şi floarea de ‘amour en cage’ o să-l agaţe pe loc.
Puterea de a fi memorabilă: Ambra, extractul de lemn de Massoia şi moscul sunt esenţele care te fac o prezenţă de neuitat!

Săracul băiat, nu a avut nicio şansă….Apasă PLAY!

Frumoasa sticlă se vede din cutia urbană a parfumului. Parfumează-te şi dezvăluie armele nebănuite ale seducţiei. Senzaţie de mister şi exclusivitate: atrăgătoarea noastră eroina nici nu visează să folosească altceva.
Parfumul roz şi seducător se află într-o sticlă cu forma iepuraşului Playboy, care are un papion roz cu negru. Parfumul este gata să vă transforme într-o super-seducătoare apariţie a nopţii! Cutia parfumului este dintr-un carton negru şi roz, cu un aspect lucios şi urban. Un cap sexy de iepuraş cu fermoar sugerează intensitatea puterii de seducție, mai precisă ca un foc de armă.

Fiecare Super Playboy este conştient că puterea sa de seducţie depinde şi de produsele cu care îşi îngrijeşte corpul.
A-ţi răsfăţa corpul cu cele mai bune produse face parte din rutina unei nopţi de neuitat în oraş.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod