Noul parfum Givenchy Very Irresistible L'eau en rose

După zece ani de succes, unul dintre parfumurile vedetă de la Givenchy, continua să ne surprindă cu noul parfum Very Irresistible L’eau en Rose, o nouă creație care celebrează floarea sa emblematică: trandafirul.  Givenchy a creat o apă de toaletă pentru simțuri, un parfum floral universal conceput pentru toate femeile, ce poate fi purtat atât în zilele friguroase de iarnă, cât și în zilele călduroase de vară.

La fel ca fondatorul Casei, Hubert de Givenchy, care a iubit natura și mai ales această floare,  Very Irresistible le oferă femeilor darul trandafirului în toate formele sale.
L’eau en rose se

dezvăluie gingaș și înghețat, o creație ce subliniază cu delicatețe o formă de feminitate foarte emoțională.   In anul 2013, actrița americană Amanda Seyfried a devenit imaginea parfumurilor Very Irresistible Givenchy,  odata cu cea de-a zecea aniversare a celebrei game de parfumuri.

Spontană si de o naturalețe seducătoare, actrita întruchipează spiritul Givenchy si este muza perfectă pentru noul  parfum Very Irresistible En Rose.

 

Givenchy Very Irresistible L'eau en rose EDT 50ml - 315 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod