Noua terapie cu celule stem pentru un păr plin de volum

Nu este niciun secret ca toate femeile viseaza la un par bogat si plin de volum, iar pentru a-l obtine dedica ore intregi coafatului, apeleaza la tot felul de solutii si ajung intr-un final la varianta cea mai daunatoare: tapatul.

E momentul sa uitati de parul fin, fara stralucire si lipsit de volum intrucat prestigiosul brand londonez, label.m a descoperit formula magica pentru un par plin de volum: noua gama cu celule stem Thickening.

Creata de specialisti pentru a imbunatati grosimea si textura firului de par si a oferi un par bogat, noua gama are o reteta complet lipsita de parabeni si care protejeaza prin complexul exclusiv Enviroshield si antioxidanti puternici. Samponul si balsamul folosesc un complex NRG unic, ceea ce inseamna ca beneficiile vor fi din ce in ce mai vizibile cu folosirea prelungita, iar volumul va fi maximizat pentru un aspect cat mai sanatos.

Ingredientele din componenta sunt si ele la fel de spectaculoase: celule stem de zmeura, responsabile de nutritie si protectie, precum si de stimularea foliculilor de par si celulelor pentru a produce mai mult colagen si elastina.

Boabele rosii de cafea Kona au proprietati ultra-hidratante si ajuta la extinderea perioadei in care parul creste, ducand la un par mult mai bogat in volum. Fibra de Qmilch este bogata in proteine si aminoacizi ce ingroasa firul de par, stimuleaza cresterea parului si sigileaza cuticula, pastrand toate ingredientele in interiorul ei.

Efectul se poate vedea inca de la prima utilizare, deci putem spune adio zilelor in care ne prindeam parul doar pentru ca nu suportam sa iesim cu el lipit de cap. Mai mult decat atat, prinderea parului intr-o coada de cal poate dauna firului subtire – cu cat acesta este mai strans, cu atat se va subtia mai tare si rupe mai usor.
Un plus il aduce si faptul ca produsele label.m nu lasa reziduuri in par, ce nu fac decat sa-l incarce si ingreuneze, ci volumul oferit este unul natural.

Descopera produsele Thickening Collection de la label.m pe www.luxbeauty.ro si bucura-te de un par plin de volum!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod