Noua colecţie de rujuri Kate Moss Lasting Finish creată în exclusivitate pentru Rimmel

În această vară, culoarea devine periculos de yummy. După succesul senzaţional pe care l-a avut prima ei colecţie de rujuri creată în exclusivitate pentru Rimmel, Kate Moss se întoarce cu noi nuanţe delicioase de Lasting Finish. Inspirat de încântătoarea gamă de vară semnată de Kate, Rimmel a creat o nouă colecţie-capsulă Sugar ‘N’ Spice pentru buze si ochi. Fii pregătită să te răsfeţi cu cele mai senzuale şi dulci nuanţe – infuzează-te de culoare!
În această vară, culoarea devine periculos de yummy. După succesul senzaţional pe care l-a avut prima ei colecţie de rujuri creată în exclusivitate pentru Rimmel, Kate Moss se întoarce cu noi nuanţe delicioase de Lasting Finish.  Inspirat de încântătoarea gamă de vară semnată de Kate, Rimmel a creat o nouă colecţie-capsulă Sugar ‘N’ Spice pentru buze si ochi. Fii pregătită să te răsfeţi cu cele mai senzuale şi dulci nuanţe – infuzează-te de culoare!

Mai uşoară şi mai proaspătă decât colecţia originală Kate, dar la fel de neconvenţională şi atractivă, gama de rujuri Sugar ‘N’ Spice  este delicios de dulce, cu o tentă rock’n’roll.
Colecţia cuprinde opt nuanţe irezistibile şi moderne de la beige liniştit la nuanţe de roz trandafiriu la portocaliu tonic pana la nuanţe de fuchsia bogate şi suculente, ideale pentru orice ocazie, fiecare având semnătura stilului inimitabil al lui Kate. Iar pentru a creşte gradul de wow! al colecţiei, formula acestui ruj rezistent şi cremos a fost îmbogăţită cu pulbere de diamant negru ce reflectă lumina şi creează o senzaţie de profunzime şi intensitate a culorii. Buzele tale vor vibra în tendinţele acestui sezon.

Expresie a glamour-ului natural, ambalajul negru mat al rujul Kate Moss Lasting Finish a devenit o prezenţă obligatorie în trusa de machiaj al oricărei fashioniste.
Noile nuanţe Sugar `N` Spice sunt disponibile în acelaşi ambalaj chic, distinctiv cu semnătura lui Kate şi o inimioară pe capac. Îndrăzneşte să te învălui în culori proaspete şi delicios de îndrăzneţe cu noua colecţie Sugar ‘N’ Spice  de la Rimmel – o gamă de nuanţe noi şi seducătoare pentru rujul Kate Moss Lasting Finish. Vara va deveni anotimpul tău!  Vara asta, lasă-te sedusă de cele mai dulci şi sexy nuanţe pe care ţi le poţi imagina. Rimmel îţi prezintă delicioasa colecţie Sugar ‘N’ Spice, ce cuprinde opt nuanţe adorabile ale rujului Kate Moss Lasting Finish, create de Kate însăşi.  Lasă-te în voia culorii!

Preţ recomandat:  23,80 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod