Noua apă micelară fără clătire, lansată de AVENE în gama sa de îngrijire a tenului gras, Avene Cleanance

Apa micelară fără clătire Avene Cleanance este soluția ideală pentru persoanele cu tenul gras, cu tendință acneică, pentru care alegerea unui produs eficient de îngrijire poate fi o provocare, mai ales vara, când tenul este mai predispus la probleme. Cu un gest simplu de folosire, apa micelară Avene Cleanance are proprietăți de curățare și de demachiere eficiente, având o toleranță ridicată atât pentru față, cât și pentru ochi. Putem să o folosim pentru demachiere, ori doar pentru reîmprospătare sau în loc de tonic, iar pielea devine curată și fină.

Apa micelară curăță blând ochii și tenul, reglând în același timp secreția de sebum, un lucru atât de necesar tenului gras. Produsul este hipoalergenic, non-comedogen, nu conține alcool și este fără parabeni.

PROPRIETATI

Apa micelara fara clatire este solutia ideala pentru persoanele cu tenul gras, cu tendinta acneica. Acest gest simplu combina proprietatile de curatare si de demachiere  cu eficacitatea si toleranta ridicata (pentru fata si ochi).

Cu  Apa Micelara Cleanance, pielea devine curata si fina.
Curata bland  fata si ochii, regland in acelasi timp  secretia de sebum atat de necesara tenului  gras.
 
 

MOD DE UTILIZARE
Se aplica Cleanance Apa Micelara pe o discheta demachianta si se foloaseste pentru curatarea si demachierea fetei si a ochilor.  Pentru a finaliza procesul de demachiere se recomanda o pulverizare fina de apa termala Avene!

Preț 400 ml: 77 RON

Disponibil în farmaciile din toata țara

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod