Noile trenduri in estetica pentru anul 2015

In fiecare zi apar noi tratamente de infrumusetare ce promit rezultate spectaculoase, de la hidratarea pielii, stergerea ridurilor, cearcanelor si obținerea efectului de lifting facial, pana la obtinerea unei siluete de invidiat, lipsita de celulita si cu forme bine conturate. Clinicile Luxury Aestethics vin in intampinarea dumneavoastră cu noile trenduri in estetica si anume tratamente estetice faciale si corporale non-invazive care se bazeaza pe substante proprii din corpul nostru: grasime si plasma gel obtinuta din propriul sange, putandu-le astfel considera tratamente BIO.

Astfel putem rejuvena tenul si scapa de inesteticele cearcane si riduri cu ajutorul Biolifting-ului-tratamentul cu plasma gel obtinut din sange propriu sau ne putem mari sanii si fesele in mod natural cu propria grasime. Datorita faptului ca tehnologia avanseaza, nici noi nu stam pe loc, asadar, tendinta in 2015 este sa remodelam corpul prin metode neinvazive, cu aparate de ultima generatie, revolutionare. Aceste aparate nu lezeaza adipocitele, precum liposuctia ci le micsoreaza volumul, reducand astfel vizibil circumferinta abdomenului si a coapselor inca de la prima sedinta, aceste rezultate obtinandu-se cu aparatul medical Bella Contour Maxx.

De asemenea, putem renunta la tratamentele cosmetice clasice, care agreseaza tenul, fara niciun rezultat, in favoarea unui nou concept in Romania-JET-CONCEPT- o procedura  non-invaziva care curata si hidrateaza tenul in profunzime in doar 30 minute, prin puterea unui jet de substante active medicale si oxigen, cu rezultate eficiente, fiind un tratament foarte placut. Tratamentele cu grăsime proprie si cele cu plasma gel si celule sangvine active, efectuate de medicul clinicii Morad Iancu, sunt 100% naturale si perfect compatibile cu organismul, deci fără riscul de a avea reactii adverse.
Atat aceste tratamente, cat si cele efectuate cu aparatele revolutionare , sunt rapide, nedureroase si foarte important, nu necesita timp de recuperare, putandu-va relua activitatile obisnuite imediat.  Pentru  a va convinge de beneficiile noilor trenduri in estetica, va oferim o scurta prezentare despre fiecare dintre procedurile aflate deja in topul preferintelor femeilor, pentru care intretinerea frumusetii si tineretii reprezinta un stil de viata.

Bio-lifting-ul-tratamentul cu plasma gel pentru rejuvenare faciala, a fost brevetat de catre renumitul medic estetician Morad Iancu si surclaseaza toate tratamentele faciale existente, prin cateva caracteristici fundamentale si beneficii: este 100% natural; contine celule stem, plachete sanguine, acid hialuronic, vitamine si antioxidanti, esentiale pentru rejuvenarea in profunzime a pielii; estompeaza ridurile, cearcanele si cicatricile post-acneice; efectul de lifting si umplere este imediat;  reintinereste pielea din zona faciala, a gatului, decolteului si a mainilor;  revitalizeaza si regenereaza pielea; hidrateaza in profunzime; redensifica pielea, restaureaza volumul facial si redefineste conturul; ofera stralucirea sanatoasa si naturala a tenului; pielea ridata si uscata devine ferma, hidratata si luminoasa;  dureaza doar 30 de minute. Plasma-Gel™-ul inlocuieste cu succes acidul hialuronic si colagenul ca substante de umplere, ceea ce asigura pe langa efectul de lifting umplerea santurilor nazogeniene, estomparea cearcanelor, modelarea pometilor.   Rezultatele Bio-liftingului sunt vizibile imediat, iar după aproximativ 14 zile se constata o imbunatatire  a texturii pielii, datorita stimularii unor noi fibre de colagen si elastina.
Efectele se mentin pana la 1-2 ani. Se recomanda o serie de 3-4 ședințe, la interval de 3 luni, iar la finalizarea acestei serii complete, o ședința anuală de întreținere.

JET-CONCEPT  sau peeling-ul hidromecanic este un aparat revolutionar, bazat pe o tehnologie inovativă, ce curata si hidrateaza in profunzime tenul, revitalizandu-l si conferindu-i un aspect luminos si sanatos.
Tratamentul se realizează cu ajutorul unui jet puternic de oxigen si ser fiziologic medical si indeparteaza celulele moarte, curata porii, imbunatateste circulatia sanguina si hidrateaza in profunzime, prin introducerea in straturile dermului a unor substanţe active, benefice pentru piele: acid hialuronic, vitaminele A, C, E, B5, acid glicolic. Poate fi comparat cu mezoterapia, dar fara a implica intepatura acelor (mezoterapie fara ace). Beneficii: reintinerirea cutanata si creșterea elasticitatii pielii; reducerea ridurilor fine si ameliorarea celor profunde; imbunatatirea aspectului porilor dilatati; terapia petelor pigmentare; regenerarea pielii după acnee/cicatrici; tratamentul scalpului in vederea ameliorarii căderii parului
Tratamentul JET-CONCEPT  este simplu, nedureros si nu implica timp de recuperare. Se recomanda un protocol intensiv de 6-8 sedinte, la interval de 7-10 zile, si apoi un tratament pe luna pentru intretinere.

Tratamentele estetice cu injectare de grăsime proprie sunt recomandate nu doar la nivelul zonei faciale, pentru umplerea cearcanelor si ridurilor, modelarea pometilor si augmentarea buzelor, dar si pentru marirea sanilor si a feselor.
Interventia este sigura, nu are reactii adverse, intrucat se foloseste propria grasime, astfel nu exista riscul de respingere a substantei, perioada de recuperare este rapida, iar rezultatele sunt naturale si se mentin pe termen lung.
Procedura de augmentare a sanilor cu grasime proprie este recomandata persoanelor care doresc o marire medie a dimensiunilor sanilor si care in acelasi timp vor sa scape si de surplusul de tesut adipos de pe abdomen sau coapse, acestea fiind zonele de unde se recolteaza grasimea prin micro-liposuctie si apoi se reinjecteaza la nivelul sanilor.
De asemenea, in cazul interventiei de reconstructie a sanului, după operația de masectomie, neregularitatile pot fi corectate prin transfer autolog de grăsime. Si pentru ca toate ne dorim o silueta in forma de clepsidra, feminină, putem apela la liposuctie pentru conturarea corpului, iar grasimea extrasa va fi injectata ulterior la nivelul feselor, pentru obținerea unui "posterior mai bombat".

In cazul in care nu doriti sa recurgeti la liposuctie pentru a va modela silueta, aparatul de ultima generatie Bella Contour Maxx va scapa de grasimea nedorita in cel mai scurt timp! Bella Contour Maxx este o noua tehnologie dezvoltată in Israel, care îndepărtează grasimea nedorita din zone precum abdomenul, coapsele, fesele, spatele, bratele, elimina celulita si are efect de lifting. Este singurul aparat medical din România care oferă rezultate vizibile si spectaculoase încă de la prima ședința, respectiv pana la 4 cm reducere in circumferinta abdominala după numai trei ședințe. Bella Contour Maxx  se bazează pe o tehnologie unica patentata-REAL™ (Resonant Amplification of Lipid Metabolism) care utilizeaza o combinatie de trei tehnologii non-invazive:  Ultrasunete;  câmpuri de curent electric;  terapie vacuum (drenaj limfatic);  Este singurul aparat medical special conceput pentru tratamente estetice si de slabire, având aprobarea FDA-ului pentru reducere in circumferinta.   Avantaje:  primul aparat care garantează reducerea de minim 4 cm in circumferinta abdominala; elimina celulita;  efect de lifting pentru zonele dorite; remodeleaza corpul si tonifiaza pielea; imbunatatiri semnificative ale aspectului pielii;  rezultate spectaculoase încă de la prima ședința de tratament;  mentinerea rezultatelor pentru minim 6 luni;  procedura este simpla, rapida, nedureroasa, nu necesita timp de recuperare; - Rata de satisfactie a clientilor de 92%;  imita senzatia de sport intensiv, corpul nu consuma carbohidrati ci grăsime proprie.
   Pentru a obține rezultate durabile, medicii clinicii recomanda efectuarea unui tratament intensiv de 10 ședințe, cu frecventa 2-3/săptămâna, iar la sfârșitul fiecărei sesiuni faceți obligatoriu 20 minute de exercitii fizice sau mers alert/alergat pe banda.

Tratamentul Bella Contour Maxx oferă rezultate vizibile si de lunga durata cu efect imediat: un corp mai sculptat, piele mai ferma, celulita redusă si o circumferinta mai mică. Completati formularul de mai jos si beneficiati de consultatie medicala gratuită oferită de domnul doctor Morad Iancu si 50% reducere la prima ședința JET-CONCEPT. Link formular: http://www.clinica-luxury.ro/jet/index.html
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod