Noile peelinguri medicale Academie DERMACTE, eficiente și extrem de blânde cu tenul

Top Line a lansat noua gamă de peelinguri medicale Academie DERMACTE în cadrul unui eveniment la care au participat Cyrille Therme – head of export si Joelle Salvador Sime - Head of Training and Education Academie Scientifique de Beaute, vedete, reprezentanți Mass Media, bloggeri și influenceri.
Corina, Lili Sandu, Carmen Bruma, Adina Halas, Carmen Negoiță, Ela Crăciun, Albertina Ionescu, Giulia Anghelescu, Ellie White, Irina Mohora, Diana Bart, Cristina Cioran, Cristina Mihaela Dorobanțu s-au numărat printre persoanele publice care au aflat în premieră despre eficiența extraordinară a noilor produse Academie, destinate uzului profesional în saloane și clinici, precum și acasă.  Este vorba de peelinguri de eficiența celor realizate de medici, dar care nu agresează tenul, nu necesită perioadă de recuperare ori interzicerea expunerii la soare, mulțumită ingredienților excepționali care protejează pielea și oferă un grad mare de toleranță.

Noile peelinguri Academie DERMACTE se realizează în clinici și saloane de înfrumusețare și sunt completate acasă cu produse de îngrijire și protecție complementare.
Astfel, se obține o piele nouă, curată și radiantă cu efort minim și fără inconvenientele și restricțiile perioadei de recuperare ale peelingurilor clasice. La evenimentul de lansare de la București,  Cyrille Therme – head of export, cel care face parte din a patra generație a familiei ce a lansat brandul Academie la sfârșitul secolului al XIX-lea, a prezentat audienței principalele inovații ale brandului Academie de-a lungul timpului și, alături de Joelle Salvador Sime - Head of Training and Education Academie Scientifique de Beaute, modul de acțiune și eficiența noii game de peelinguri Academie DERMACTE.

Acest tratament profesional ajută la eliminarea straturilor superioare ale epidermei prin "dizolvarea" acestora.
Se administrează în mai multe ședințe, repartizate în timp, pentru a permite regenerarea pielii.
Un peeling ajută la regenerarea tenului, strânge porii, reduce liniile profunde și fine și petele maronii.Eficacitatea este oferită de formulele HyperActive, combinând un complex exfoliant, un complex de ingredient activi și extracte biocompatibile cu pielea. Noua gamă include 3 tipuri de peelinguri chimice, pentru toate tipurile de ten și fără contraindicații:

YOUTH-PEEL 50% - efect intensiv antiage

Toleranta ridicata
Reduce semnele imbatranirii cutanate
Restructureaza matricea extracelulara dermica
Uniformizeaza pielea.

UNI-PEEL 60% - efect intensiv de strălucire

Toleranță ridicată
Uniformizează și matifiază pielea
Estompează petele pigmentare
Redă tenului strălucirea


SEBU-PEEL 35%- efect sebu-regulator

Toleranță ridicată
Uniformizează și purifică pielea
Diminuează porii
Șterge imperfecțiunile
Ideal pentru tenurile terne

Toate produsele au pH 3,8 pentru un efect garantat.

STATISTICI

41% - Este numarul femeilor din Franța care au început să abordeze medicina estetică începând cu un peeling.
SUrsa : Study Impact Galderma – TNS Sofres 2012
1,7 MILIARDE EURO- Aceasta este suma cheltuită în 2016, în Europa, pe piața medicinei estetice. Creșterea anuala a acestei piete este de 8% la nivel mondial (6% în Europa). Sursa : IMCAS (International Master Course on Aging Science). Conform IMCAS (International Master Course on Aging Skin), se pare că liftingul facial nu mai prezintă interes din cauza temerii că ar putea provoca un dezechilibru la nivel facial. Prioritatea este îmbunătățirea calitatii pielii și combaterea pierderii volumului și elasticității.
80% reprezintă procentul procedurilor nonchirurgicale efectuate de doctori, comparat cu 10% efectuate cu 10 ani în urma (Sursa: Benjamin Ascher, plastic surgeon in Paris scientifical director of IMCAS).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod