NIVEA Spray de protectie solara Sun Pure & Sensitive SPF 50

Noua gama pentru adulti NIVEA Sun Pure & Sensitive ofera protectie eficienta pentru pielea sensibila, datorita formulei de îngrijire cu extract natural de Aloe Vera, fara parfum, coloranti, conservanti/parabeni.
Noua gama pentru adulti NIVEA Sun Pure & Sensitive ofera protectie eficienta pentru pielea sensibila, datorita formulei de îngrijire cu extract natural de Aloe Vera, fara parfum, coloranti, conservanti/parabeni.

Pielea sensibila poate reactiona neplacut la mai multi factori externi. Deseori, ea nu agreaza parfumurile, conservantii, alcoolul sau uleiurile esentiale, si în mod frecvent nu tolereaza radiatiile UV.  Reactiile ei specifice nu tin cont de rasa, conditii de viata sau zona geografica.  Pentru a asigura o protectie foarte ridicata, formula extrem de eficienta NIVEA Sun Pure & Sensitive contine o combinatie de filtre puternice si eficiente UVA si UVB.
Protectia este garantata imediat dupa aplicare, datorita unei combinatii echilibrate de minerale si filtre. Acestea sunt active chiar si în apa de mare sau din piscina, deoarece formula este rezistenta la apa.

Alaturi de protectia UV, gama NIVEA Sun Pure & Sensitive a fost creata dupa principiul „mai putin înseamna mai mult”. Astfel, ea nu contine parfum, coloranti si nici conservanti (sau cunoscuti si ca parabeni). Extractul natural de Aloe Vera ofera pielii o hidratare suplimentara, iar vitamina E protejaza împotriva stresului oxidativ, lasand pielea protejata, hidratata si cu o senzatie placuta de catifelare.
Textura fluida se absoarbe rapid in piele si nu o lasa lipicioasa. Formula este testata si aprobata dermatologic si are un efect de durata, cu rezultate vizibile.

Pentru ca vrei ca si cel mic sa beneficieze de o îngrijire naturala, NIVEA Sun Pure & Sensitive îti ofera si doua produse special create pentru el: lotiunea si spray-ul NIVEA Sun Kids Pure & Sensitive FPS 50+. Factorul de protectie foarte ridicat si formula foarte rezistenta la apa asigura copiilor protectia optima, atat de necesara pielii lor delicate în timpul expunerii la soare.


Produsele NIVEA sunt disponibile pe piata romaneasca începand cu luna mai. Spray NIVEA Sun Pure & Sensitive SPF 50: 41,88 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod