NIVEA Creme Zodiac

Astrologia, una dintre cele mai vechi ştiinţe ale omenirii, ne-a sedus dintotdeauna cu informaţii care, deşi creionate vag, de cele mai multe ori se „potrivesc” perfect situaţiilor în care ne aflăm.
Astrologia, una dintre cele mai vechi ştiinţe ale omenirii, ne-a sedus dintotdeauna cu informaţii care, deşi creionate vag, de cele mai multe ori se „potrivesc” perfect situaţiilor în care ne aflăm.

Chiar şi cei care refuză să creadă că destinul este scris în alinierea anumitor planete recunosc că descrierile zodiacale nimeresc, de cele mai multe ori, la ţintă.  În funcţie de elementul din care zodia ta face parte, pământ, aer, apă sau foc, personalitatea ta are anumite caracteristici esenţiale.
Semnele de pământ un psihic foarte stabil, greu de supus schimbării, semnele de foc au o natură dinamică, mereu în mişcare, semnele de apă sunt paradoxale, putând trece cu mare uşurinţă de la o stare de spirit la alta, în timp ce semnele de aer sunt profunde, orientate către intelectualitate şi misticism.


Fie te relaxează sau te binedispune să-ţi citeşti horoscopul zilnic, fie  te pasionează tot ceea ce înseamnă previziunile astrale şi eşti mereu la curent cu toate informaţiile legate de zodia ta, NIVEA Creme îţi face un cadou de suflet prin colecţia în ediţie limitată NIVEA Creme Zodiac.
Poţi alege cutia decorată cu zodia ta sau îţi poţi ferici prietenele dăruindu-le un cadou original, personalizat. Grăbeşte-te, nu le vei găsi în magazine decât pentru o perioadă limitată de timp!

În variante de 30 sau 75 ml, NIVEA Creme Zodiac te va însoţi pretutindeni, amintindu-ţi de caracteristicile zodiei tale şi hrănindu-ţi pielea cu necesarul de ingrediente hidratante ori de câte ori ai nevoie. NIVEA Creme, aliatul tău dintotdeauna când vine vorba de răsfăţul suprem pe care i-l poţi dărui pielii tale, îţi hidratează intensiv fiecare părticică a corpului, lăsându-ţi pielea proaspătă, catifelată şi fină la atingere.
Susţine funcţia de barieră protectoare a pielii, are o textură specială care formează o peliculă protectoare atunci când este aplicată, iar lipidele naturale pe care le conţine întăresc sistemele naturale de protecţie a pielii.

Preţuri recomandate: NIVEA Creme Zodiac 30 ml: 3.65 RON; NIVEA Creme Zodiac 75 ml: 6.90 RON.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod