Night Density Rescue - Tratament intensiv de noapte de la Nioxin

Luptă împotriva căderii părului în fiecare moment. Mizează pe un tratament leave-in cu acțiune pe timpul nopții, ce reduce căderea părului generată de stresul oxidativ de la nivelul scalpului. Night Density Rescue îți permite să ai grijă de părul tău chiar și în timp ce dormi! Noaptea este momentul optim de a lupta cu radicalii liberi, deoarece organismul este programat să își reface forțele.

Inspirat de o abordarea diferită de îngrijire a pielii, dar îndreptată către păr, Nioxin ia în calcul ciclurile de regenerare ale organismului pe timpul nopții.

Atunci, este mai puternică funcția de reparare, iar celulele se regenerează mai repede, ce creează o oportunitate și pentru regenerarea scalpului. Iar un scalp sănătos înseamnă un păr mai frumos și mai strălucuitor! Folosește tot acest timp pentru a-ți îngriji părul și scalpul cu ajutorul tehnologiei inovatoare de la Nioxin, alegerea #1  pentru părul care se subțiază.

Pășește într-o nouă eră de îngrijire și apelează la o soluție ce acționează timp de 24 de ore în privința subțierii părului! Tratamentul intensiv de noapte de la Nioxin Night Density Rescue se bazează  pe Nioxydine24, un compus ce previne căderea prematură a fibrei capilare, datorată oxidării la nivelul scalpului.

Acesta reduce și fixeaza bulbul fibrei capilare la nivelul scalpului. Astfel, se previne căderea prematură a firului de păr.  În plus, ajută la densificarea părului, stimulând formarea noilor fire.

Produsul conține antioxidanți puternici precum vitamina E, extract de rădăcina de ghimbir, cafeină și biotină. Un cocktail de ingrediente prețioase care neutralizează radicalii liberi și asigură sănătatea scalpului. Night Density Rescue se aplică noaptea, direct pe scalp, cu ajutorul pipetei.

Are un miros plăcut, pătrunde rapid în piele și nu lasă urme pe pernă. Este potrivit pentru toate tipurile de păr. Pret recomandat de vânzare: 142 ron.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod