Multistyler lansează provocarea verii: coafuri spectaculoase

Începe să-ți planifici transformarea pentru această vară, pentru că îți vom da toate motivele să încerci cele mai hot coafuri ale sezonului! Rowenta Multistyler este argumentul principal pentru care, în această vară, vei fi greu de neobservat.

Coafurile seducătoare nu au fost niciodată mai ușor de obținut! Încearcă Rowenta Multistyler pentru a obține o multitudine de coafuri care să îți reinventeze look-ul. De la coafuri retro, bucle voluminoase, beach look, coafuri pe păr drept sau cu șuvițe creponate, orice coafură vrei să realizezi, Multistyler ți-o poate obține.


Uită de nevoia de a avea mai multe aparate de styling pentru a te coafa! Multystyler a incorporat caracteristicile mai multor produse, pentru a-ți răspunde la toate cerințele de hairstyling. Pentru că dispune de 14 accesorii, poți crea o varietate de coafuri. Obține bucle voluminoase sau spiralate cu cele două capete de ondulare (de 16 mm și de 32 mm). Vrei să ai părul drept? Folosește accesoriul de îndreptat. Vrei șuvițe creponate? Atunci, folosește accesoriul de creponat. Mai mult, datorită învelișului ceramic, șuvițele tale sunt coafate în siguranță.
În plus, Multistyler atinge o temperatură maximă de 230 ⁰C, pentru a coafa rapid fiecare șuviță.

Pe lângă accesoriile pe care le poți schimba pentru a obține coafura dorită, poți folosi și cele patru clame de prindere pentru a realiza mai ușor orice hairstyle. Evident, Multistyler este aparatul de styling ideal pentru călătorii. Versatil și ușor de transportat, datorită genții de călătorie de care dispune, Multistyler e ”hairstylistul” tău secret, pe care îl poți lua cu tine oriunde.


Mai multe stiluri de coafură, un singur produs: Multistyler de la Rowenta! ...pentru că șuvițele tale au nevoie să fie puse în valoare cu cele mai stylish coafuri ale verii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod