Miss Manga - secretul celei mai seducătoare priviri!

L’Oréal Paris inventeaza mascara Miss Manga si ofera tuturor fetelor visul unei priviri spectaculoase: gene cu mega volum care fac ca ochii sa para foarte mari, ca ai unei papusi Kawaii.
Mega Volum- Secretul? Periuta conica, flexibila 360°, care iti ofera de 15 ori mai mult impact pentru un look spectaculos.

Genele superioare capata mega volum si intensitate, iar cele inferioare curburi exceptionale.
Cu Mega Volume Miss Manga obtii intr-o clipa mega volumul la care ai visat! L’Oréal Paris propune periuta inovatoare conica, flexibila 360 °, cu ajutorul careia vei da volum maxim fiecarei gene in parte, de la radacina la varf.

“Te provoc sa faci ochii mari de uimire si sa lasi noul mascara Miss Manga sa faca totul pentru tine!  Pentru un look teatral, cu pana la 15 ori mai multa putere de volumizare, iti recomand sa lucrezi doar cu varful mascarei perpendicular pe linia genelor, iar pentru un plus de originalitate aplica un creion khol de culoare deschisa pe zona de conjunctiva pentru un rezultat inspirat de papusile japoneze Kawaii.” -  Alexandru Abagiu – makeup artist oficial L’Oreal Paris.

Iti doresti un Manga LOOK? Nimic mai simplu! Urmareste pasii simpli de aplicare si vei reusi sa obtii un look perfect Kawaii.
Pret: 39,99 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod