MANIFESTO - noul parfum YVES SAINT LAURENT

Noul parfum Yves Saint Laurent sărbătoreşte îndrăzneala femeii. Parfumul independenţei, MANIFESTO afirmă fiecare faţetă a unei personalităţi aflate în mişcare.

Noul parfum Yves Saint Laurent sărbătoreşte îndrăzneala femeii.  Parfumul independenţei, MANIFESTO afirmă fiecare faţetă a unei personalităţi aflate în mişcare.

Pentru femeile care îşi inventează viaţa în fiecare clipă. Îndrăzneaţă, până în străfundul contradicţiilor şi al exceselor sale. Mai presus de convenţii, ele îşi creează propriile coduri personale, neatinse de vreun element care le-ar putea face existenţa anostă şi întotdeauna fără restricţii. MANIFESTO. Pentru femeile care spun DA stilului, frumuseţii şi misterului, YSL, înălţimilor vertiginoase ale excesului şi pasiunii.



Aura. SPONTANĂ. SPIRIT LIbER. În imaginea femeii care îl poartă, MANIFESTO scoate la iveală o siluetă atrăgătoare, o personalitate puternică şi un spirit generos, în care iasomia reprezintă coloana centrală. O floare de neuitat, dulce, plină de lumină şi mister, cu care femeile se pot identifica. În fuziune completă cu extravaganţa corolei albe şi parfumurile sale magnetice. Iasomia se abandonează cu pasiune în faţa vivacităţii eroinei sale care îşi dezvăluie o nouă faţetă la fiecare pas; pe rând, efervescentă, diafană şi totuşi împlinită, uşoară, dar pregătită să își redirecţioneze viaţa, excesivă şi senină.


Notele proaspete, translucide de lăcrămioare, completează vraja cu fericirea primăverii. O panglică strălucitoare, uşoară de coacăze negre îmbogăţește imaginea cu un accent înţepător, fructat. Printre esenţele de cedru şi de lemn de santal, un acord de arome lemnoase senzuale îl acoperă ca o a doua piele şi eliberează luminozitatea plăcută a vaniliei şi a boabelor de tonka.

Asemenea unei prisme care prinde lumina într-un joc de linii şi reflexii, sticla MANIFESTO surprinde energia absolută a femeii pentru care acesta este un talisman, un fetiş.
O siluetă senzual de feminină, cuprinsă într-o nestemată multi-faţetată, de culoarea ametistului, asociată la Yves Saint Laurent cu seducţia absolută şi pasiunea care fascinează. O culoare în tensiune, stârneşte reacţii fără bariere. O nuanţă electrică care magnetizează vise. O fascinaţie pentru autoritate spirituală, este culoarea călătoriilor iniţiatice şi imaginare. O promisiune aproape la limită, plină de îndrăzneală şi de extravaganţă. O culoare pe care Yves Saint Laurent a îmbinat-o cu fucsia în anii şaizeci pentru un şoc monocromatic în spiritul Pop.
Violet puternic şi mândru, vrăjit. Moiré, mătăsos, erotic, fascinant şi spiritual, la fel de secretos şi generos precum ametistul, un ritual de trecere şi de metamorfoză.

Pret public estimat:  M a n i f e s t o EDP 30ml, 262 Lei; M a n i f e s t o EDP 50ml, 374 Lei; M a n i f e s t o EDP 100ml, 526 Lei. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod