Les Ombres de Lune

O pudra luminoasa pentru pometi, ochi, ten si o nuanta intensa pentru ochi. O Luna neagra pe un cer alb cremos si o Luna de un albastru nuptial pe un cer auriu. Negru si albastru bluemarin; doua culori ce poarta semnatura elegantei Givenchy. Lune Mystérieuse n°1 & Lune Mordorée n°2. O formula noua, fara talc, micsoreaza efectul texturat al pudrei si, de aceea, poate fi folosita ca un primer pentru un ten luminous.
O pudra luminoasa pentru pometi, ochi, ten si o nuanta intensa pentru ochi.  O Luna neagra pe un cer alb cremos si o Luna de un albastru nuptial pe un cer auriu. Negru si albastru bluemarin;  doua culori ce poarta semnatura elegantei Givenchy.  Lune Mystérieuse n°1 & Lune Mordorée n°2. O formula noua, fara talc, micsoreaza efectul texturat al pudrei si, de aceea, poate fi folosita ca un primer pentru un ten luminous.

Datorita luminozitatii pe care o creeaza, poate fi folosita sub fondul de ten obisnuit pentru a conferii stralucire.  In plus, aceasta stralucire poate fi accentuata cu ajutorul unui creion corector, cum ar fi Mister Light, Mister Bright sau Acti’Mine.
Ca un primer pe buze si pe conturul buzelor, aceasta pudra Moon asigura un efect de luminozitate si de modelare.

Les Ombres de Lune -un produs Must-Have, pret 204 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod