Lancôme Advanced Génifique

Printre primii care s-au concentrat asupra genelor pielii, Laboratoarele de Cercetare Avansată şi-au unit forţele cu unii dintre  cei mai eminenţi oameni de ştiinţă din domeniu pentru a explora o nouă dimensiune a genomicii şi proteomicii într-un stadiu incipient.  Laboratoarele noastre de Cercetare au studiat legătura dintre aspectul tânăr al pielii şi gene concentrându-se asupra schimbărilor  din activitatea genelor. Rezultatul a fost  o premieră pentru Lancôme: Génifique Youth Activator, lansat in 2009.

“Rareori în istoria de cosmetice un produs  a fost salutat cu atât de mult entuziasm.
In curand unul dintre cele mai bine vandute produse Lancôme la nivel mondial, câștigătorul a peste 130 de premii internaționale, Génifique a devenit un punct de referinţă in doar trei ani, în timp ce, în general, este nevoie de zeci de ani pentru a atinge statutul de produs icon .The little black bottle, cum este numit  în Asia, Génifique a devenit un ser must-have  pentru milioane de femei și  primul produs de ingrijire pentru rutina zilnică: atât dimineata cât şi seara.  Cu toate acestea, am vrut să mergem un pas mai departe.
Într-un scurt  număr de ani, progrese excepționale au fost realizate,  permițând ceea ce la început părea imposibil: dezvoltarea unui nou Génifique conceput pentru a depăşi performanţa devenită celebră  a versiunii anterioare de  Génifique Youth Activator .

Advanced Génifique este un produs de ingrijire care repară şi activează semnele de tinereţe ale pielii.  Acesta a fost cu siguranță o mișcare îndrăzneață pentru a recrea complet un produs de ingrijire a pielii aclamat peste tot în lume.
Cu toate acestea, pentru a se asigura că femeile sunt chiar mai fericițe și mai frumoase,

Lancôme s-a supus unei noi provocări: aceea de a face  din Génifique, produsul nostru cel mai complet, cel mai avansat si mai perceptibil Concentrat Activator de Tinereţe. " Youcef Nabi S., Președintele Lancôme. Advanced Génifique este disponibil din luna Mai, 30 ml, pret public estimate 356 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod