La Petite Robe Noire – apa de toaleta de la Guerlain

Oraşul Luminilor este locul meu de joacă. Pocnesc din degete şi începe petrecerea; oraşul capătă contururi de vis. Dansez prin dreptul fiecărui monument. Neobosită, mă legăn pe sub Arcul de Triumf, care devine un tonomat. Valsez cu partenerul meu pe Podul Artelor, unde întâlnirile romantice sunt ţinute ferecate sub lacăt şi cheie.

Dansez rock cu fetele, zgâriind cu tocurile cui discurile de vinil. Fiţi cavalerul meu de dans!  Nu veţi putea rezista tentaţiei când veţi sta atât de aproape şi îmi veţi respira mirosul.

Sticla mea se mândreşte cu un design unic

Flaconul meu de sticlă rămâne neatins.
Aceiaşi umeri curbaţi, acelaşi capac în formă de inimă răsturnată.  Însă claritatea cristalină a sticlei a căpătat o nuanţă pudrată de roz delicat şi imprimată cu silueta unei sofisticate rochii fără bretele, accesorizata cu o curea subţire roz.

O nouă Apă de Toaletă, atracţie reînnoită…

Iubirea îţi dă aripi. Thierry Wasser, Pygmalion-ul meu, este la fel de îndrăgostit până peste cap, cum a fost şi în  prima zi când ne-am întâlnit. Buchet de trandafiri, iasomie şi muguri de portocal, culese în primele ore ale dimineţii, emană un miros delicat, uşor şi delicios de feminin.
Centrul scenei este ocupat de cireşele zemoase, de măr şi coacăzele negre, împrospătate ulterior de un duş de note verzi ce strîlucesc ca şi când ar fi acoperite de  rouă. Ultimele dar nu cele din urmă, se autodezvăluiesc notele seducătoare de ambră albă. Admiratorii mei se apleacă în faţa farmecelor mele ispititoare şi  visează să imi devină parteneri de dans!

Produsul poate fi achizitionat din magazinele de specialitate. Pret: La Petite Robe Noire 363 lei -50ml, 516 lei-100ml.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod