La Eden Spa GHContinenta, se inaugureaza cabinetul de facial

Eden Spa Continental tine pasul cu tine si cu timpurile. Asa ca se innoiestesi isi largeste gama de terapii. In cel mai nou cabinet de tratamente faciale. Care se mandeste cu o procedura in premiera: Ultrasonic Collagen Treatment.

Eden Spa Continental tine pasul cu tine si cu timpurile. Asa ca se innoiestesi isi largeste gama de terapii. In cel mai nou cabinet de tratamente faciale.  Care se mandeste cu o procedura in premiera: Ultrasonic Collagen Treatment.
O terapie performanta pentru tenurile care au urgent nevoie de revitalizare. Succesul noului tratament cu colagen este asigurat de ingredientele cu efect regenerant si de actiunea reenergizanta a ultrasunetelor.

Specialistii Eden Spa sustin ca” gratie efectului terapiei cu ultrasunete, ridurile de expresie se estompeaza vizibil, iar cele superficiale sunt sterse chiar de la prima sesiune de tratament”.

Colagenul extras din alge marine este rapid absorbit de tesut , reface tonusul pielii obosite si redefineste ovalul fetii. Vitamina C in forma stabila  este unul din activii importanti care contribuie la refacerea tesului conjunctiv si da luminozitate pielii.

Timp: 60 minute.
Pret tratament: 175 Ron
Pret pachet 6 sedinte: 630 Ron
Periodicitate:- O data pe luna pentru intretinere.
               - de patru ori pe luna in cura.

* In timpul tratamentului Ultrasonic-collagen nu se fac extractii.

* Contraindicat tenurilor cuperozice si acneice.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod