John Richmond for men, noul parfum pentru bărbaţi!

Această nouă apă de toaletă a fost creată pentru bărbatul nonconformist, sigur pe el care trăieşte după propriile reguli şi care-şi exprimă propria virilitate într-un mod neconvenţional.
 Această nouă apă de toaletă a fost creată pentru bărbatul nonconformist, sigur pe el care trăieşte după propriile reguli  şi care-şi exprimă propria virilitate într-un mod neconvenţional.
 
 Inspiră o revoluţie a prospeţimii şi a modernităţi, parfumul este caracterizat de sunetul notelor strălucitoare de bergamotă şi de un acord imprevizibil de ghimbir şi floare de portocal.
Bătăile inimii merg în acelaşi ritm cu amestecul izbitor de mirodenii din cardamon, piper şi rozmarin, revigorat de aroma de pepene zemos.

 
 Notele de bază, calde şi masculine, reprezintă un amestec de cidru vibrant şi vetiver provocator, accentuate de atingerea ambrei.
 
 Sticla, extrem de elegantă, este o operă autentică de artă, care amestecă în mod armonios noi efecte strălucitoare şi transparenţe provocatoare.
Este deosebită prin tehnică sa de fabricare, extrem de inovatoare, cu o strălucire şi transparenţe provocatoare. Este deosebită prin tehnica sa de fabricare, extrem de inovatoare, cu o strălucire aparte şi minunat colorată.
 
 Negrul intens exprimă înalta tehnologie, în timp ce logo-ul John Richmond de un argintiu lucios străluceşte pe centrul sticlei.

 
 Preţ:  225 ron EDT 50 ml  
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod