Italian Beauty este noua colecție de make-up de la COLLISTAR și celebrează frumusețea italiană!

Declarația de dragoste adusă Italiei de către Collistar continuă și în acest sezon printr-o colecție de machiaj ce își propune să fie un tribut adus frumuseții italiene.

Atât produsele, cât și culorile colecției poartă numele unor staruri italiene faimoase în întreaga lume.

Pentru un ten conturat perfect, Collistar îți propune produsul multi-funcțional Sublime Skin Perfector (nuanța Margareth), o pudră universală pentru definire și conturare. Cele trei nuanțe complementare pot fi folosite împreună sau separat, iar rezultatul este sublim.

Ten nude, fara imperfecțiuni? Testează noua CC Perfection, o paletă ce conține 4 nuanțe diferite de corector pentru ochi și ten: ambră pentru corectarea petelor și a cearcănelor, roz pentru a oferi luminozitate feței și a elimina semnele de oboseală, bej deschis pentru corectarea cearcănelor, a petelor și a imperfecțiunilor mai puțin evidente, bej închis pentru corectarea celor mai evidente cearcăne, pete și alte imprefecțiuni!

Pentru obraji unici Collistar își extinde gama actuală de blushere SilK Effect Maxi Blusher cu o nouă nuanță de roz

20 Giulietta pink, ideală pentru orice tip de ten și pentru orice ocazie, pentru construirea efectului dorit!

Familiei fardurilor wet&dry i se alătură două nuanțe noi naturale, dar de impact (27 Lucia pink și 28 Mariangela beige).

Pentru un look natural folosește aplicatorul uscat, iar pentru un machiaj rezistent și un look sofisticat, umezește aplicatorul.
 

Eye Liner Shock este propunerea Collistar pentru o privire intensă! Ambalajul este elegant, feminin și evocă un stilou prețios, capabil să deseneze o linie precisă la baza genelor. Vârful neted și extins permite trasarea unor linii grafice, perfecte pentru un machiaj de impact.

Pentru ca trendul acestui sezon este etalarea sprancenelor perfecte, Collistar lansează Perfect Eyebrow Kit. 3 IN 1 EYEBROW GEL

gelul de sprâncene cremos și colorat, ideal pentru a le fixa, a le defini și a le îngroșa și creionul de ochi ce se aplică pe arcadă pentru a oferi luminozitate și a defini sprâncenele într-un mod natural și sofisticat.

Noua colectie de make-up Collistar este disponibila in magazine incepand din luna octombrie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod