"In the mood for love" de la Gianfranco Ferre

Cea mai recenta creatie Gianfranco Ferre este un simbol al dragostei, da viata unei senzatii intense, dorinta aprinsa pentru dragoste a femeii. O declaratie de dragoste scrisa intr-o sticla plina de pasiune.
Cea mai recenta creatie Gianfranco Ferre este un simbol al dragostei, da viata unei senzatii intense, dorinta aprinsa pentru dragoste a femeii. O declaratie de dragoste scrisa intr-o sticla plina de pasiune.

Este un parfum floral ambrat lemnos ale carui note de varf sunt subliniate de trandafirul alb care simbolizeaza senzatia de dragoste la prima vedere, nebunia iubirii de inceput care apoi se transforma in pasiune. Notele proaspete ale bergamotei si portocalei amare completeaza aceasta senzatie minunata.


Notele de mijloc sunt ca o poveste de dragoste care devine din ce in ce mai intensa: la inceput delicata datorita ialomie si lacramioara, apoi devine mai puternica si senzuala datorita lemnului de stejar si a trandafirului roz care simbolizeaza dragostea pasionala.

Indrazneste sa traiesti o dragoste de neuitat!

Parfumul se gaseste in marile lanturi de parfumerii:
  • EDP 30 ml - 177.00
  • EDP 50 ml - 269.00
  • EDP 100 ml - 357.00
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Simona pe 1 Feb 2012, 12:22
    "In the mood for love"

    Am primit parfumul de la iubitul meu, de ziua mea. Dar, nu doar datorita faptului ca e de la el mi se pare atat de special. Cand il folosesc chiar ma simt iubita. Mirosul e atat de fin si proaspat! Barbatilor, cand iubiti cu adevarat, oferiti acest parfum! Sigur o veti impresiona pe Ea.

    0
    0

  • darina pe 18 Ian 2012, 11:05
    parfum

    si eu am acest parfum, l-am primit de craciun si sunt foarte incantata de el. persista foarte mult timp si miroase absolut senzational. il ador!

    0
    0

  • irina pe 17 Iun 2011, 19:36
    parfum

    intr-adevar superb parfumul! de mult n-am mai gasit un parfum care sa mi se potriveasca atat de bine.miroase a curat, a proaspat la inceput iar apoi se transforma in ceva dulce si suav. este f bun pentru perioada de vara, o sa va invidieze toata lumea pentrucat de bine mirositi.in plus, mirosul persista pana la 12 ore, iar daca vi-l dati pe gat in dreptul parului ramane in par pana la spalare si mai elibereaza si atunci miros intens .eu il ador, il recomand!

    0
    0

  • raluca pe 5 Sep 2010, 21:18
    parfum

    este absolut superb! l-am primit cadou de ziua mea si sunt incantata!recomand fetelor romantice acest parfum!e special!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod