Illumina Color New Naturals Collection

Illumina Color isi imbogateste paleta cromatica cu 11 nuante. Naturale. Luminoase. Stralucitoare. Noile tonuri includ variante bogate de auriu rece si blonduri aramii.

Illumina Color se adreseaza – fara exceptie – femeilor ce iubesc look-ul natural, imbogatit cu foarte multa luminozitate si stralucire.

Illumina Color este cea mai mare inovatie in colorare din ultimii 20 de ani de la Wella Professionals. Tehnologia Microlight este elementul cheie al produsului. Aceasta protejeaza cuticula astfel incat sa mentina claritatea culorii.
Acest lucru permite luminii sa treaca prin firul de par, reflectand din interiorul firului de par toate culorile spectrului. Rezultatul este o reflexie a luminii cu pana la 70% mai mare.

Folosind noile nuante, coloristii Wella Professionals au creat colectia Naturals. Aceasta include patru look-uri al caror element comun este naturalul. Bright inseamna blond luminos cu efect grafic, Blushing surprinde prin nuante de piersica, caisa si capsuna, in vreme de Smoky creeaza un aspect matasos, delicat si subtil.
Colectia este completata de Glowing ce se traduce printr-o baie de lumina.

Illumina Color reveleaza noi expresii ale frumusetii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod