Hypnôse Drama de la Lancôme

Mereu in cautarea excelentei, Lancôme creeaza acum Hypnôse Drama, reinventand peria supradimensionata pentru o modelare complet noua a genelor, ce atrage...
Mereu in cautarea excelentei, Lancôme creeaza acum Hypnôse Drama, reinventand peria supradimensionata pentru o modelare complet noua a genelor, ce atrage pe deplin atentia. Curbele armonioase ale baghetei alaturi de formula de imbracare a genelor confera femeilor ochi foarte expresivi si un volum extraordinar pentru gene...

Cu numai cateva miscari, Hypnôse Drama dezvaluie senzualitatea hipnotica. Volumul genelor este intensificat, flexibil si poate fi dus pana la infinit pentru a redefini expresia ochilor.
 
 
Pentru un aspect foarte atragator si provocator al unor gene cu mult volum, formula cu tus negru Hypnôse Drama poate fi prelucrata in functie de dorinte. Formula usoara si nelipicioasa aluneca somptuos pe fiecare geana pentru a acoperi imediat si amplifica de la radacina la varf. Datorita concentratiei mari de ceara, volumul este intensificat imediat. Hypnôse Drama imbraca genele intr-un negru pur, profund prin intermediul pigmentilor intens concentrati.  
 

Exclusiv Hypnôse Drama

Lancôme duce peria supradimensionata la noi extreme, printr-o noua rasucire convexa. In armonie perfecta cu formula, forma revolutionara a periei deschide ochii larg si amplifica volumul imediat.
Curbata dramatic pentru a ajunge pana la baza genelor, bagheta imbina fire scurte, proiectate pentru a atinge pana si cele mai scurte gene, din orice unghi, cu fire lungi ce intensifica volumul si modeleaza fiecare geana.

Firele flexibile fac ca genele sa fie modelate fara cusur, de la radacina la varf. Datorita pozitiei unice a firelor si a formei netede, unghiulare, aceasta perie remarcabila ofera un contact mai mare ca niciodata cu suprafata genei. Protejat prin formula, creeaza volum voluptos in doar cateva miscari...
Ochii dezvaluie intreaga lor profunzime hipnotizanta.
 

Tehnicile de aplicare pentru Hypnôse Drama

Poti peria la baza genelor si apoi aluneca usor in sus, inspre varfuri. Curba unica in forma de S creeaza volum imediat, mult mai intens decat orice alta bagheta Lancôme.

Hypnôse Drama de la Lancôme va fi disponbil incepand cu luna septembrie; pret public estimat 140 – 150 lei
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod