Hydra 4 Red - Out Cleanser de la Repechage - Curatare pentru tenul sensibil

O piele sanatoasa necesita curatare zilnica. Si cum s-o faci mai bine? Cu un produs de top, destinat exclusiv tipului tau de ten. Daca este genul care se irita foarte usor, atunci foloseste Hydra 4 Red - Out Cleanser de la Repechage.

Formula sa combina ingrediente provenite din mediul marin cu principii care se regasesc pe uscat. Astfel, proprietatile antioxidante si hidratante ale algelor marine se completeaza cu rolul antimicrobian, antiinflamator si antioxidant al ingredientului Micro Silver.

Aceasta combinatie ingenioasa ajuta la calmarea pielii inflamate si iritate, distrugand bacteria responsabila de hipersensibilitate in cazul tenului cu rozacee.

Pe langa extracte de alge marine si Micro Silver, in produse se regaseste un bioflavonoid extras din citrice, rutinul, care neutralizeaza radicalii liberi, imbunatateste circulatia sangelui si inhiba declansarea dermatitei atopice sau a celei de contact.

De asemenea, extractele de mirabilis jalapa, turmeric organic, salvie, rozmarin si lamaie vin sa completeze cu efectele lor antiinflamatorii, antimicrobiene, antifungice si de calmare.

Mai mult decat un produs de curatare. Un partener de viata – Hydra 4 Red - Out Cleanser de la Repechage. Pret: 177 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod