High Hills

Arata-ti picioarele. Lucrate si tonifiate. In numai trei saptamani vei fi in forma maxima. Cu pachetul High Hills de la Keiko SlimSpa. Vei avea la dispozitie un cocktail de terapii care te vor ajuta sa scapi de celulita, sa-ti subtiezi si sa-ti tonifiezi picioarele.
Arata-ti picioarele. Lucrate si tonifiate. In numai trei saptamani vei fi in forma maxima. Cu pachetul High Hills de la Keiko SlimSpa.

Vei avea la dispozitie un cocktail de terapii care te vor ajuta sa scapi de celulita, sa-ti subtiezi si sa-ti tonifiezi picioarele.

Electrostimulare, radiofrecventa, masaj transcutanat, vacuum si vibromaj.

Toate te vor ajuta sa arati super in costumul de baie. In plus, te vei bucura de un bonus la alegere – o sedinta de bronzare organica sau un lac de unghii Orly.
Te ateptam in centrele Keiko SlimSpa si pe www.keiko.ro.

Pret: 829 ron
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • andra pe 29 Apr 2012, 11:30
  buna

  buna , poti incerca crema anticelulita cu piper e super buna si incearca sa mergi pe jos si sa faci sport sigur te va ajuta eu asa am scapat de celulita

  1
  0

 • semidia pe 5 Aug 2011, 17:50
  Buna!

  Scuzatima va rog..,dar eu am doar 17 ani si vreau neaparat sa slabesc si nu stiu km sa reusesc..oare daka incerc acest produs..merge sa scap si de celulita?:(:D:((:*:*va multumesc mult:):)

  0
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod