GLOSS IN LOVE de la LANCOME

ROUGE IN LOVE, VERNIS IN LOVE ...acum și GLOSS IN LOVE!  Astăzi, universul In Love este imbogatit cu o nouă generaţie de gloss-uri.  Strălucire și confort adăpostite într-un tub care se deschide cu un click: Gloss In Love. Fuchsia, roz și portocaliu: nuante combinate pentru  un aspect strălucitor.  Bucurați-vă de libertatea  totală de a experimenta  cele mai indrazneţe combinaţii  şi  variații infinite  de culoare, in echipă perfectă cu Rouge in Love și Vernis In Love, o colectie de nuante  de dragoste…

Lancôme creează, astfel, cea mai ofertantă  colecţie made-to-measure  "In Love", inimaginabile unelte de make-up, perfectă pentru a te juca  și pentru a evidenția spontaneitatea plină de culoare a personalitaţii tale.
Descoperiți glossurile in Love în această vară și  veți fi impreuna pe tot parcursul anului!

Cireasa de pe tort? Aplicatorul super-inteligent care  definește buzele  fără a schimba vreodată forma lor naturală! Cu  acest aplicator ultra-simplu obţii rezultate demne de un make-up artist, Lancôme oferă din nou un concentrat de tehnologie - și bucurie pură - pentru fiecare femeie, indiferent dacă ea este un expert în make-up sau un novice in alegerea și aplicarea culorii.  Pentru ca fericirea este cea mai seducătoare  frumuseţe  dintre toate!.  Gloss in Love, disponibil din luna Mai, preţ public estimat 115 Lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod