GILLETTE VENUS, APARATUL DE RAS DE LA GILLETTE SPECIAL CREAT PENTRU FEMEI

Venus ofera femeilor solutia pentru a obtine picioare demne de o zeita
Gillette Venus este primul aparat de ras de la Gillette, special creat pentru femei, ce le ajuta sa aiba pielea frumoasa si catifelata dintr-o singura alunecare, amplificind sentimentul de incredere si feminitate. Orice femeie poate avea o piele catifelata cu ajutorul aparatului de ras Gillette Venus, dintr-o singura alunecare.

Peste 60 de milioane de femei din intreaga lume folosesc aparatele de ras Gillette Venus. P&G a incercat sa inteleaga cerintele femeilor cand vine vorba de indepartarea parului nedorit si sa foloseasca toate aceste informatii pentru dezvoltarea produsului.

Aparatul de ras Gillette Venus

Aparatul de ras original Venus ajuta pielea sa ramana catifelata pentru mai mult timp.
Este primul aparat de ras, creat de Gillette Venus special pentru femei, ale carui capete se pot schimba – refolosesti manerul, dar inlocuiesti capetele de-a lungul timpului. Forma ovala a capatului aparatului de ras incorporeaza trei lame Gillette, asezate progresiv intre benzile protectoare, lubrefiante. Benzile netezesc pielea pe parcursul epilarii, astfel ca firul de par este mult mai expus lamelor. Rezulta astfel unepilat mult mai aproape de piele dintr-o singura alunecare. Manerul este conturat, ferm, pentru control perfect chiar si in dus.

Venus incurajeaza femeile sa se simta mai increzatoare, feminine si frumoase, punind astfel in evidenta zeita din ele.

Partenerul Perfect

Pentru o adevarata experienta, aparatul de ras Gillette Venus, impreuna cu gelul de ras Satin Care, reprezinta alegere potrivita pentru a ajuta femeile sa obtina o piele frumoasa si catifelata.
Pentru a pregati pielea inaintea epilatului, gelurile de ras Satin Care au formule special create sa asigure o alunecare mai buna a aparatului de ras, oferind o protectie ridicata impotriva taieturilor. Aceste geluri sunt disponibile in mai multe variante: Sensitive Skin Formula - special creat pentru pielea sensibila, Floral Passion – cu un parfum de iasomie, trandafir si orhidee, si Satin Care Dry Skin creat pentru piele uscata, avand o formula gandita sa ofere pielii hidratarea necesara pentru a fi catifelata si matasoasa, epilare dupa epilare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod