Gene fir cu fir

Ochi conturati si privire patrunzatoare. Le poti avea apeland la un mic artificiu – genele false.
Ochi conturati si privire patrunzatoare. Le poti avea apeland la un mic artificiu – genele false. Perfect Face iti face o propunere cum putine mai gasesti – Xtreme Lashes.

Gene care se aplica fir cu fir. Pentru un efect si o forma naturala. Nu trebuie sa le acorzi un tratament special. Poti face sport, poti inota sau poti merge la sala. Ai accesul permis la toate. Si timp de doua luni ochii tai vor arata impecabil.

Perfect Face iti face o propunere pe care nu o poti refuza! La o aplicare de gene X-treme Lashes, ai 3 sedinte de intretinere gratuite. La numai 180 de euro.

Suna la 031. 4255195, 0744 167 384 si fa-ti o programare la Perfect Face.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • www.extensii-clip.blogspot.com pe 30 Ian 2010, 20:03
    extensii clip on par natural

    Par lung si bogat in 5 minute! Usor de atasat,usor de purtat! Extensii clip on made in Italy, din salon, premium quality, natural hair,remy & tangle free,grad A,pretabile coafarii si vopsirii,set mare,pt full head,volum si lungime instantanee,purtare nelimitata.Convinge-te de calitatea lor! Detalii : www.extensii-clip.blogspot.com Livrari in Bucuresti si in toata tara. Pentru comenzi apelati +40723.49.77.88 Gabriela/Stefan sau extensii_clip_on@yahoo.com

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod