Gama Solara _ Crema Solara Fata SPF50

Imbogatita cu ulei vegetal de Buriti BIO, recunoscut pentru proprietatile sale protectoare si regenerante, crema solara pentru fata cu SPF 50 va protejeaza de factorii nocivi ai soarelui asigurandu-va in acelasi timp un bronz ce dureaza. Datorita formulei sale non-grase si nelipicioase, aceasta crema se aplica usor fara sa lase urme albe pe piele. Rezultate : Va protejeaza pielea impotriva factorilor nocivi ai soarelui; Uleiul vegetal bio de Buriti va protejeaza si repara pielea lasand-o catifelata.
Imbogatita cu ulei vegetal de Buriti BIO, recunoscut pentru proprietatile sale protectoare si regenerante, crema solara pentru fata cu SPF 50 va protejeaza de factorii nocivi ai soarelui asigurandu-va in acelasi timp un bronz ce dureaza.  Datorita formulei sale non-grase si nelipicioase, aceasta crema se aplica usor fara sa lase urme albe pe piele.
Rezultate : Va protejeaza pielea impotriva factorilor nocivi ai soarelui;  Uleiul vegetal bio de Buriti va protejeaza si repara pielea lasand-o catifelata.


Mod de utilizare : Aplicati cantitatea optima pe fata.
Reaplicati crema in special dupa ce iesiti din apa.

Mod de prezentare :  Tub de 40 ml, din plastic reciclabil, foarte practic datorita capsulei sale de dozare.
O crema pentru fata cu SPF50 in armonie cu natura : Certificata Cosmebio si Ecocert; Un continut maxim de ingrediente naturale si bilogice; Fara parabeni sau fenoxietanol;
Fara silicon sau OGM; Fara coloranti sau parfum de sinteza;  Florame este impotriva testarii produselor pe animale; Parfumuri 100% BIO; Ambalajele si flacoanele noastre sunt 100% reciclabile.

Florame a selectionat uleiuri vegetale rare si pretioase care in asociere cu ecranele minerale protectoare folosite in aceasta formula, protejeaza si repara pielea.
Crema pentru fata cu SPF50 va protejeaza in mod natural de factorii nocivi ai soarelui. Uleiul de Buriti, sau arborele vietii asa cum il numesc populatiile amazoniene, este recunoscut pentru concentratia semnificativa in carotenoizi, capabili sa absorba razele UV si sa blocheze radicalii liberi. Asociat cu alti activi biologici, acest ulei devine un adevarat voal ce protejeaza in mod natural.

O crema solara pentru fata SPF50 care :
o Nu lasa urme albe
o Respecta mediul inconjurator
o Nu este lipicioasa
o Nu este grasa

Tub de 40 ml - Pret : 104.45 RON.
Produsul poate fi achizitionat din magazinul Natural Paris.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod