Galben de septembrie

Suntem deja de ceva vreme în septembrie și miroase a toamnă. Hmm! Cum te simți? Dacă și ție, la fel ca și mie, îți e dor să îți iei adio de la vară, atunci amână! Nu te grăbi! Bucură-te încă de razele soarelui care încă mai dogoresc și trăiește vara.

Îmbracă-te în galben de orice fel

Galben muștar, lămâi, banan, citrin, galben pal, galben turmeric, galben șofran.  Aici, imaginația nu are limite, spun stiliștii La Femme România. Galbenul ne ține strâns legate de vară și atunci nu vrem să renunțăm la el. Vrem să alunecăm cât mai lin în septembrie.

Mixturi și combinații de galben

O culoare solară și optimistă, galbenul îți înseninează ziua și viața. Te ajută să zâmbești. Combină-l așadar atât cu nuanțe neutre, cât și cu unele puternice.


Stiliștii La Femme Romînia te îndeamnă să mizezi pe combinații de culori îndrăznețe: galben și albastru, galben și verde, galben și violet, galben și ciclam.

La fel de chic, este atunci când îl alături unei pete albe sau negre. Iar alăturat unui strop de auriu, e vis.

Nu te feri de accesorii!

O geantă galbenă, o pereche de balerini, o curea galbenă, o eșarfă. Orice mic accesoriu în această culoare va face diferența. Și te va pune în valoare. Iar tu nu te feri să îndrăznești!Te așteptăm în magazinul La Femme România ca să te bucuri de galben.


Vino în magazinele La Femme România și alege ținuta care ți se potrivește cel mai bine.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod