FRENCH TOUCH ABSOLU de la Lancôme

In 1949, la baza unei colectii realizate din cele mai pretioase metale, Lancôme a lansat una dintre cele mai faimoase creatii ale sale: Versailles, un ruj emblematic al acelei epoci, ambalat in metal pretios realizat de bijutieri artizani. In acest fel, Lancôme a transformat mult iubitul ruj intr-un obiect cu adevarat irezistibil.
In 1949, la baza unei colectii realizate din cele mai pretioase metale, Lancôme a lansat una dintre cele mai faimoase creatii ale sale: Versailles, un  ruj emblematic al acelei epoci, ambalat in metal pretios realizat de bijutieri artizani. In acest fel, Lancôme a transformat mult iubitul ruj intr-un obiect cu adevarat irezistibil.
 
Astazi, Lancôme il reinterpreteaza pe Versailles si creeaza un nou ruj de cult: French Touch Absolu. Cu un design metalic gravat in forma de diamant, el este primul dintr-o serie de rujuri bijuterii care face trimitere la bijuteriile lasate mostenire de Lancôme.
Inspirandu-se din arhitectura lui Gustave Eiffel si din complexa tesatura a ciorapilor cu plasa, aceasta pretioasa editie de colectie se cuibareste perfect in palma mainii. Desi carcasa este mai mica decat cea clasic, rujul este de aceeasi dimensiune cu cel traditional. 

Textura somptuoasa, cremoasa a French Touch Absolu garanteaza o delicioasa senzatie de senzualitate si catifelare: o adevarata crema fina imbunatatita cu Pro-XylaneTM pentru a conferi buzelor un contur si o forma extraordinare.
De la culoarea pielii si  pana la cel mai pur visiniu, rujul este disponibil in patru nuante care le omagiaza pe Edith, Sarah, Kiki si pe Daria Werbowy, culoarea roz a buzelor acestora fiind reprodusa perfect in Rose Daria. 

Sfatul de expert al lui Aaron De Mey: aplicati French Touch Absolu cu o pensula fina pentru un rezultat intens, cu tente retro sau folositi varfurile degetelor pentru un rezultat infinit de senzual.
 
Pret: neprecizat. Produsul poate fi achizitionat din magazinele de specialitate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod