Foltene - balsam crema fara clatire

Noul balsam crema fara clatire de la Foltene Pharma  imbina puterea cheratinei din casmir ce confera elesticitate si rezistenta firului de par, cu cea a proteinei de grau ce il hidrateaza in profunzime obtinand formula perfecta pentru parul uscat, deteriorat si tratat chimic.

Cheratina este principala proteina care formeaza firul de par, si este bogata in sulf. Confera elasticitate, capacitate de absorbtie a apei si rezistenta impotriva factorilor de stres. Parul fin, subtire este mai putin cheratinizat, in timp ce parul fragil este deshidratat si predispus la rupere.



Proteina de grau este cea care ii confera textura catifelata. Prea multa hidratare ii poate da firului de par  o textura prea moale, fara a avea o forma ferma. Proteina de grau penetreaza delicat firul de par, mentine un nivel optim de hidratare la nivelul firului de par.

Mod de aplicare -  dupa samponare si clatirea parului, se aplica balsamul crema pe lungimea firului de par, insistand asupra varfurilor. Nu se clateste si se usuca apoi parul. Repara in scurt timp de la utilizare parul deteriorat si uscat; confera un aspect sanatos si stralucitor.
Parul este usor de descurcat si de coafat si capata o textura placuta.

Produsele Foltene Pharma  sunt disponibile in Farmaciile Help Net si pe www.farmaciaonline.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod