Fard de pleoape Studio Colour Duo de la Miss Sporty

Dacă îţi place să experimentezi noi tipuri de make-up pentru ochii tăi, vei fi super încântată să aflii ultimele veşti de la Miss Sporty.
Indiferent că încerci să copiezi machiajul de pe catwalk, că urmăreşti un tutorial online sau îţi foloseşti imaginaţia să creezi ceva nou,  Studio Colour Duo Fard de Pleoape te ajută să obţii un make-up minunat pentru ochi, foarte uşor! Acesta îţi oferă încrederea de care ai nevoie pentru a elibera make-up artistul din tine. Poţi deveni instant creativă, ştiind că acele culori din palete merg minunat împreună.

Echipat cu nuanţe intense inspirate din fashion, Studio Colour Duo Fard de Pleoape este gata pentru a porni într-o nouă aventură de make-up.


Ce anume este atât de minunat la aceste duo-uri?

Culori cu adevărat intense.
 Asta spune make-up artistul despre  nuanţele luminoase, intense, care arată la fel de bine pe pleoapele tale, cât şi în ambalaj. Varianta accesibilă pentru un smoky eyes senzaţional. Textura culorilor te ajută să realizezi un machiaj nude sau smoky eyes foarte uşor. Atât de multe alegeri! Uimeşte cu un machiaj monocrom îndrăzneţ sau adaugă o definire frumoasă cu o combinaţie subtilă de culori. Make-up fără limite!  Ambalaje practice şi simpatice.  Au forma unor discuri rotunde și drăguțe, ușor de folosit! ‘Go solo’ dacă aşa simţi.
Tu alegi cum să foloseşti aceste farduri - fie ca alegi un machiaj monocrom pe întreaga surpafață a pleoapei sau le foloseşti pe post de  liner.

Aceste combo-uri delicioase de culori au fost făcute una pentru alta. Unele se potrivesc mai bine pentru un look sexy, smoky, în timp ce altele sunt ideale pentru cele care vor sa iasă în evidență.

SLEEK LOOKING...ciocolata şi caramelul sunt delicioase împreună.BROWN TANGO...tonuri cu tente pământii pentru un feel organic. CREAM WITH LOVE...adaugă lumină ochilor tăi cu acest duo fluorescent.
STEAM PINK...o pereche formată dintr-o ciupercă draguţă şi o nuanţă de roz. BE INTREPID...două nuanţe de zahăr pentru un look intens şi drăguţ. MAVERICK MOOD...stilul anilor ’60 este asigurat de acest mix monocrom.IRIDESCENT PURPLE...încântă-ţi ochii cu violet şi diamante.

Preţ recomandat: 10.9 lei

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod