eTwo Sublative – Tratamentul impotriva vergeturilor

Acum ca sezonul cald e aproape, o sa incepem sa ne dezbracam din ce in ce mai mult, mai ales daca am planuit sa petrecem  1 mai la mare, iar probleme ale pielii precum vergeturile pot fi extrem de inestetice.

Vergeturile sunt o problema tot mai des intalnita si solutia pentru tratarea lor nu pare deloc accesibila pentru unii  pacienti. Ele apar ca urmare a pierderilor bruste in greutate sau a unei nasteri si sunt la fel de des intalnite la adolescenti, cat si la adulti.

Tratamentul Sublative realizat cu echipamentul eTwo este o tehnologie revolutionara non-invaziva de tratare a vergeturilor repede si fara durere.

Sublative este sigur si eficient pentru toate tipurile de piele, ce are ca focus eliminarea vergeturilor, imbunatatind imperfectiunile, tonusul si textura pielii.
Tehnologia Sublative se bazeaza pe combinarea luminii infra-rosu si radio cu frecventa bi-polara fractionala pentru remodelarea dermului stimuland productia de colagen.
Rezultate sunt vizibile inca de la prima sedinta, aspectul pielii fiind vizibil imbunatatit, pilea arata mai ferma si mai stralucitoare.

Sublative ofera o solutie completa, intr-un timp mai scurt, cu mai putine sedinte,  pielea devinenind catifelata, fina si reintinerita, iar vergeturile sunt estompate complet.

Un tratamentul dureaza cca 1 ora, in functie de zona de tratament, timpul de recuperare este minim astfel incat pacientii sa revina rapid la activitatile cotidiene, iar rezultatele pot fi remarcate imediat.

Unde: Elos Beauty Clinc

Pret: 300 euro/sedinta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod