Elysion Pro - tehnică performantă de epilare permanentă

Epilarea  a devenit un mod de viața,  tot mai multe femei aleg aceasta procedura pentru timp în plus, griji în minus, piele catifelată, fără foliculită și fire de păr crescute sub piele! Cel mai adesea alegerea se face în funcție de prețul ședințelor, dar cel mai important este aparatul cu care se realizeaza procedura, care asigură rezultate eficiente pe termen lung. Tehnologia a evoluat foarte mult, IPL-urile sau SPL-urile nu mai au căutare atât din cauza durerii dar și din cauza rezultatelor slabe, cu număr mult mai mare de ședințe. In plus acestea nu permiteau epilarea vara. Aparatul cu care se face epilarea este foarte important. Un laser de ultima generatie, cu o anumită putere, garantează rezultate bune, pe când unul replică, fără studii medicale, poate să creeze neplăceri sau un număr mai mare de ședințe.

La SKiN MedSpa poti beneficia de epilarea eficientă și în siguranță, pentru că este făcută cu cea mai recentă tehnologie în materie, rezultatele fiind vizibile deja după 2 ședințe. Rata de succes a laserului Elysion Pro este dovedită științific.  ”Tehnologia utilizată de Elysion Pro este una modernă, progresivă, care ne permite să atingem rezultate extraordinare, atât pe pielea închisă la culoare, pe pielea bronzată, albă sau sensibilă, atât în cazul persoanelor cu densitate foliculară mare și păr închis la culoare dar și pe zone cu fire de păr fin.

Se adresează tuturor adulților, femei și bărbați, care își doresc să scape definitiv de părul din diferite zone ale corpului sau de pe față și se poate face inclusiv vara, pentru toate fototipurile.Pe ce zone ale corpului se poate face epilare definitivă? Epilarea definitivă cu laserul diodă Elysion Pro se poate face pe orice zonă a corpului, fiind eficientă, rapidă, sigură și nedureroasă”, a explicat Alice Militaru, specialist în terapii corporale la SKiN MedSpa.

Unul dintre miturile cele mai vehiculate este că epilarea cu laser poate provoca diverse afectiuni ale pielii. Flash-urile direcționate de lumina nu sunt absorbite decât de pigmenții de la suprafaţa pielii, nu trec de suprafaţa pielii mai mult de un milimetru - doi. Elysion Pro a fost gândit să nu afecteze țesuturile înconjurătoare și să protejeze pielea. Spre deosebire de vechile generații de sisteme de epilare precum IPL sau SPL, epilarea definitivă cu laserul diodă Elysion Pro nu doare. Maxim, poți resimți în zona inghinală o pișcătură foarte ușoară. Dincolo de terminațiile nervoase, nu simți aproape nimic.


”Producătorul dispozitivului a dezvoltat și patentat un sistem de răcire care pornește din vârful aplicatorului și care reduce temperatura generată de lumină la nivelul pielii. Crystal freeze asigură o temperatură constantă de 6 grade Celsius în vârful aplicatorului, indiferent de durata tratamentului sau de temperatura din cameră.

Totodată, se aplică un gel de răcire care ne protejează de căldura emisa.Această tehnologie asigură un confort maxim pe durata procedurii, creând o senzație plăcută la nivelul pielii.”, a mai explicat specialistul SKiN MedSpa.

Studiile clinice au demonstrat că cele mai bune rezultate se obțin după un total de 6 - 8 ședințe efectuate la interval de 6 - 8 săptămâni. Rezultatele pot varia, iar unii pacienți pot avea nevoie de mai multe ședințe, în funcție de cantitatea și structura firului de păr, dar și de problemele hormonale. Cu cât firul de păr este mai negru şi mai gros şi pielea mai albă cu atât numărul de şedinţe este mai mic.Este foarte important ca pentru fiecare pacient să se aplice un tratament personalizat, pentru că pentru tipuri de piele diferite se aplică setări diferite. De la ședință la ședință firul de păr va fi mult mai fin și va crește tot mai rar și mai depigmentat, dar este foarte important să nu fie abandonate ședințele de epilare după primele rezultate altfel, în maxim 1 an, trebuie reluate de la capăt.

În general, toți pacienții au observat rezultate chiar după prima ședință. În funcție de zonă și de structura firului de păr este necesar un număr diferit de ședințe de epilare definitivă pentru a elimina complet toate firele de păr. Chiar dacă un folicul de păr distrus nu se mai reface, la persoanele cu dereglări hormonale foliculii de păr se dezvoltă mai intens decât la alte persoane.
Astfel, este necesar să se ţină seama şi de moştenirea genetică a pacientului.Există părul genetic pe care îl avem în momentul în care ne-am născut, care apare pe măsură ce creștem în vârstă și se stabilizează după pubertate și mai există părul care apare sub acțiune hormonală. Părul hormonal este cel mai greu de controlat pentru că nu ii tratăm cauza ci efectul.Firele de păr cresc după un "program" ce comportă 3 faze: de creștere, de stagnare și de regresie; una singură e cu fir terminal și de aceea trebuie să respecți ritmul acesta. Cele mai performante lasere de epilare elimină definitiv doar firul care era terminal în momentul ședinței de epilare. Ca să nu fim nevoite să facem mai multe ședințe decât cele prevăzute de protocol, este important să respectăm intervalul recomandat între ședințele de epilare.

Deși, "epilare definitivă" este expresia uzuală folosită de milioane de femei din întreaga lume când caută acest tratament pe internet sau întrebând prietene ori cunoștințe, termenul mai potrivit este de epilare de lungă durată pentru că, chiar și cu cele mai performante lasere din lume, procedura de epilare definitivă nu este tocmai permanentă, este definitivă dar parțială. Au fost și sunt cereri, dar nicio clinică din lume nu acordă garanții care să acopere "creșterea din nou" a părului.
Motivul este că foliculii piloși sunt condiționați hormonal și nu se poate ști cu certitudine daca o anumită persoana nu va avea o fluctuație hormonală care să stimuleze alți foliculi să transforme puful în păr terminal, gros și pigmentat. Din acest motiv epilarea poate fi permanentă, însă nu va fi niciodată completă. Indiferent de reclame, trebuie știut că epilarea cu laser asigură lipsa firului de păr pentru 5 până la 7 ani. Părul crește în cicluri și niciodată nu avem la un anumit moment dat toate firele crescute, din toți foliculii. Din acest motiv este necesar ca o dată pe an să se facă o ședință de întreținere.

Preturi:  1 ședință: full body - preț special 799 lei; 3 ședințe: axilă, inghinal total & interfesier - preț special 800 lei; 4 ședințe: picioare, inghinal linie bikini, axilă - preț special 2.000 lei

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod