Dr. Iancu Morad realizează blefaroplastia cosmetică: Chirurgia pleoapelor căzute fără anestezie generală ori recuperare medicală îndelungată

Eliminarea surplusului de piele din zona superioră a ochilor poate fi realizată rapid, fără internare și anestezie generală. Medicul Iancu Morad a dezvoltat o tehnică proprie ce poate fi realizată în clinică, în doar 45 de minute, fără a fi nevoie de internare, anestezie generală ori recuperare medicală îndelungată.
Este vorba de blefaroplastia cosmetică, ce îmbunătățete aspectul estetic al ochilor, corectează asimetriile, întinerește trăsăturile și oferă luminozitate privirii.

Odată cu înaintarea în vârstă, ori din pricina oboselii acumulate, pleoapele superioare sau inferioare pot să atârne inestetic ori să capete un aspect excesiv de bombat. Sprâncenele, de asemenea, pot căpăta un astfel de aspect inestetic lăsat după o anumită vârstă. Pielea din acele zone devine mai flască, mușchii își pierd din tonus,  pernuțele de grăsime devin mai proeminente, având tendința de a se umfla. Per ansamblu, se obține un aspect de față obosită.

Tratamentele cosmetice clasice ori produsele cosmetice nu oferă efectele dorite, de cele mai multe ori, fiind necesară intervenția medicului estetician.

Dr. Iancu Morad a dezvoltat o procedură proprie minim-invazivă de blefaroplastie, ce durează până în 45 de minute, se realizează doar cu anestezie locală, și nu presupune recuperare medicală îndelungată.

"Blefaroplastia rezolvă problemele estetice din zona ochilor, fie că vorbim de exces de piele, de aspect obosit al privirii ori de asimetrii. Prin mici incizii, se elimină pielea și grăsimea în exces și se corectează problemele estetice. În prezent realizăm această intervenție în clinică, rapid, fără disconfort și cu o recuperare de doar câteva zile.

Intervenția se realizează sub anestezie locală, durează până în 45 de minute, iar pacientul se poate întoarce de a doua zi la serviciu. După o săptămână se extrag firele fine, iar perioada de recuperare se încheie", explică medicul Iancu Morad.

Procedura de blefaroplastie cosmetică este realizată de Dr. Iancu Morad în clinicile Luxury Aesthetics din București (Str. Hatmanul Arbore 12) și Constanța (Str. Bogdan Vodă 75), iar prețul intervenției este 950 €.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod