DIOR ADDICT FLUID STICK

„Acum că zâna cea bună a Cenuşăresei nu mai există, creatorul de modă trebuie să fie magicianul”. Christian Dior
Indrăzneţ. De vis. Nemaipomenit. O privire spre oglindă şi, imediat, extazul transformării. Tu însăţi, diferită. Liberă. În tehnicolor.  Dior Addict reprezintă puterea imaginaţiei, în expresia ei cea mai pură. Reinventarea ta oricum simţi, oricum vrei. Recrearea ta, pe dată, infinită, mulţumită unor unelte esenţiale, emblematice... Accesorii de frumuseţe reală şi stil. Inspiraţia din modă este continuă. Modurile de a te juca cu înfăţişarea ta sunt nelimitate.

Astăzi, Dior scrie o pagină fără precedent în saga Dior Addict. Se deschide o uşă către un univers care este chiar mai fantastic, mai minunat, mai de vis... „Sur mesure” pentru cei gata să fie surprinşi. Dior creează Dior Addict Fluid Stick, primul său hibrid pentru buze, care le poate face pe toate dintr-o singură mişcare.  Nu este un gloss, nici lac, nici ruj de buze... Dior Addict Fluid Stick este un produs de buze cu totul nou.
Un fluid spectaculos, pe care abia îl simţi... Ceea ce face acesta este să combine un impact maxim de culoare, o strălucire intensă şi o senzaţie naturală, de „fără machiaj”, într-o culoare de buze care oferă o susţinere extraordinară şi confort.

Dior Addict Fluid Stick este o bombă inovatoare. Alianţa unor tehnologii unice... Pigmenţi intenşi, care rezistă timp îndelungat, precum nişte „markeri”, sunt încorporaţi în globule de gloss. Culoarea şi strălucirea se îmbină într-un singur produs, pentru un impact maxim, imediat după aplicare...Spre deosebire de un gloss, Dior Addict Fluid Stick nu conţine ceară, care i-ar putea îngreuna textura.

Formula sa conţine, pur şi simplu, apă. Încă o dată, îndrăzneţ. Imediat ce textura este aplicată, apa se evaporă, lăsând o explozie de culoare, de pigmenţi strălucitori, buze hidratate, impresia de piele pură şi o senzaţie subtilă de prospeţime...
Plăcerea culorii bine definite şi o susţinere desăvârşită.

Textura sa este aplicată direct pe buze, cu o precizie perfectă şi o uşurinţă neaşteptată. Ca să nu mai vorbim de o plăcere senzorială pură... Cu acest instrument de machiaj inteligent, aplicarea nu ar putea fi mai uşoară. Iar schimbarea înfăţişării tale este instantanee.  Surprinzător. Uimitor. Dior Addict Fluid Stick nu este ce pare la prima vedere.  Dior creează un accesoriu care este o iluzie optică, una care arată ca cel mai nemaipomenit produs de buze al său. Nu vă încredeţi în prima impresie, aceea a unui ruj de buze, într-un mod evident. E uşor să vă înşelaţi. Iluzia este desăvârşită până când este deschisă sticla şi apare aplicatorul plin de culoare. Dior a creat un adevărat obiect al dorinţei, dedicat femeilor care cultivă arta surprizei.

Dior Addict Fluid Stick este dezvăluit în 16 nuanţe de culoare incredibil de luminoase, care atrag privirile.
16 culori senzaţionale, fiecare dintre ele reprezentând exprimarea unui stil. Nuanţe aprinse, seducătoare, sofisticate... Numele lor sunt inspirate de însăşi esenţa sagăi Dior Couture, împrumutată de la cele mai fermecătoare piese ale Dior. De la nude la fucsia, de la corai la roşu pur, Dior Addict Fluid Stick este atingerea culorii care face diferenţa, indiferent de look. Fără constrângere. Fără moderaţie.


În paleta de culori a Dior Addict Fluid Stick există patru nuanţe de impact maxim, pe care trebuie să le aveţi. Nuanţe sofisticate, ultramoderne şi atrăgătoare, care reamintesc de ce a spus Christian Dior despre cele mai impresionante creaţii ale sale: „designuri inovatoare, simboluri ale modei care vor fi pe copertele sau în articolele din reviste”.  O uşă secretă se deschide către un univers încântător. În spatele ei se află o lume captivantă, unde totul este imaginabil.
În faţa lentilei fotografului Steven Meisel se află în rolul principal Sasha Luss, întruchiparea noii feminităţi „Addict”, minunat de uluitoare, extraordinar de sofisticată... pasionată să se joace cu stilul şi iluzia...

În această lume minunată, în care aparenţele pot înşela, un lucru este sigur: Rujul ei este complicele ei, un accesoriu magic. Acest nou expert în metamorfoză, pe care trebuie să-l ai, este de asemenea transformat prin magia Dior Addict într-un intensificator de culoare spectaculoasă şi strălucire.  Purtând o nuanţă de buze Pandore şi unghii perfect lăcuite, Sasha Luss apare într-un ansamblu în întregime Dior, incredibil de couture.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod