Detox intr-1 minut pentru tenul tau cu NIVEA Urban Skin

Orasul. Se schimba odata cu apusul soarelui. Ii simti energia, gustul si inspiratia. Il explorezi la pas sau il parcurgi in viteza. Respiri, te relaxezi si iti gasesti motivatia. Devii tu pe bulevardele luminate, pe strazile boeme, la o piesa de teatru contemporan sau in restaurantul de pe marginea lacului. Il simti cu toata pielea. Iar pielea? Contactul tau
cu restul lumii.

Pentru ca tu sa fii una cu orasul, sa te bucuri de el si sa iti dezlantui spiritul urban, NIVEA a creat gama completa de detox pentru tenul tau: Urban Skin, ce contine doua creme de fata, de zi si de noapte si trei masti. Atfel, tu profiti de fiecare experienta pe care ti-o ofera orasul, in timp ce noua gama ii ofera tenului tau exact ce are nevoie – protectie, hidratare si detox.

Crema de zi si de noapte NIVEA Urban Skin ofera tenului tau hidratare puternica gratie acidului hialuronic si detoxifiere prin antioxidantii si extractul de ceai verde bio din componenta.

Astfel, pielea ta isi va recapata sanatatea si frumusetea naturala, iar tu vei arata si te vei simti una cu orasul. Combina cele doua creme cu una dintre cele 3 masti de fata ce detoxifiaza pielea in doar 1 minut de la si vei fi pregatita de orice aventura urbana.

Masca de fata Nivea Urban Detox Purify detoxifica tenul reducand efectul actorilor externi, chiar atunci cand te intorci din oras de la un concert in aer liber sau de la o terasa de pe o straduta laturalnica. Aceasta contine argila alba si extract  activ de magnolie ce ajuta la exfolierea celulelor moarte si la curatarea pielii in profunzime.
Dupa utilizare, tenul tau va ramane catifelat si perfect ingrijit.

Nivea Urban Detox Pore Refine este masca de fata ce  indeparteaza impuritatile, reduce dimensiunea porilor dilatati si imbunatateste textura pielii. Datorita formulei self-heating si extractului activ de magnolie, tenul isi recapata aspectul neted si sanatos si il protejeaza de factorii externi. Pregateste-te sa explorezi orasul cu fata luminoasa si zambetul pe buze.

Masca de fata NIVEA Urban Detox Moisturise detoxifica pielea intr-un 1 minut de la aplicare in timp ce o hidrateaza intens si ii ofera un aspect radiant. Incearc-o in sezonul cald sau rece, atunci cand esti mai mult prin oras, si ofera pielii energia de care are nevoie pentru a face fata provocarilor urbane.
Ceaiul verde bio si acidul hialuronic conlucreaza pentru a produce mixul perfect de ingrijire pentru pielea ta.

Mod de utilizare: Aplica o cantitate generoasa de produs pe tenul curat, in special pe frunte, nas si barbie, evitand zona ochilor si a buzelor. Lasa masca sa actioneze timp de 1 minut, apoi clateste cu apa calda. Poate fi folosita
zilnic, ori de cate ori simti nevoia ca ai nevoie de curatare.

Noua gama este special conceputa pentru a-ti proteja pielea de factorii externi, in timp ce tu te bucuri de tot ceea ce iti ofera orasul in care traiesti. Pret maxim recomandat Crema de zi / de noapte NIVEA Urban Skin – 50 ml, 24,90 RON/buc; Masca NIVEA Urban Skin – 75 ml, 24,90 RON/buc.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod