Descoperă noul gel de duș Dove Purely Pampering Sweet Cream with Peony

Fiecare dimineață poate începe cu un ritual de răsfăț și hidratare de care te vei bucura pe parcursul întregii zile. Dușul este unul dintre acele momente cheie în care îți poți dedica timpul necesar îngrijirii pielii, atât de important pentru a te simți cu adevărat frumoasă. De acum, pentru o experiență feminină și sofisticată, îți poți răsfăța pielea cu noul gel de duș Dove Sweet Cream with Peony.

Noul gel de duș Dove Sweet Cream with Peony are ingrediente pe care pielea ta le iubește.

Parfumul floral special cu note de bujori, petale de trandafiri și atingerea răcoritoare de citrice și pepene galben îți alintă simțurile, iar pielea ta va rămâne hidratată și catifelată chiar de la primul duș. În plus, datorită cremei fine cu aromă de vanilie, cocos și piersică, completate de parfumurile sofisticate de patchouli, santal și ambră, te bucuri de o experiență senzorială unică.

Gelul de duș Dove Sweet Cream with Peony face parte din gama Purely Pampering ce are la bază tehnologia Nutrium MoistureTM.

Aceasta combină cei mai delicați agenți de curățare cu un amestec unic de nutrienți proprii pielii, având ca rezultat o hidratare în profunzime (Stratum Corneum) care contribuie la refacerea şi la fortifierea barierei de protecţie a pielii. Spuma bogată și cremoasă învăluie pielea într-o senzație de catifelare și răsfăț.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod