Cupio in the City: lacuri de unghii vibrante pentru o manichiura de cinci stele

Cupio in the City te invita sa descoperi lumea in 58 de capitole pline de stralucire, culoare si inedit, noile lacuri de unghii profesionale, cu uscare la aer, garantandu-ti o manichiura de cinci stele pe toata durata sejurului.Gama Cupio in the City se imbogateste sezonul acesta cu nuante noi si incitante de lacuri de unghii, recomandate atat pentru uzul profesional in saloanele de manichiura, cat si pentru cel individual.

Daca initial gama cuprindea doar 36 de culori si cateva tratamente pentru unghia naturala, in prezent Cupio in the City se mandreste cu 58 de nuante de lacuri de unghii si o linie completa de tratamente ce ofera raspuns principalelor probleme ale unghiilor: fragilitate, deshidratare, exfoliere, aspect neregulat si ingalbenire cauzata indeosebi de mediul poluant, solventi chimici sau fumat.

Cele 58 de lacuri de unghii care alcatuiesc colectia Cupio in the City te determina sa iti creezi propria harta cu afinitati “de calatorie”, avand drept indiciu culoarea.

Poti alege sa porti pe unghii un albastru fermecator care sa iti aminteasca de diminetile lenese din Santorini, un rosu flamboaiant in care pare sa fi fost concentrata toata energia carnavalului din Rio de Janeiro, un galben intens desprins din insoritul Mexic sau un oranj incandescent ce da tonul unor petreceri cu tenta exotica, chiar in inima metropolelor urbane. Un intreg univers pe care il accesezi cu o simpla rotire a capacului sticlei cu lac de unghii si care iti stimuleaza creativitatea. Daca pana acum nu te-ai gandit sa asociezi destinatiile de calatorie cu o anumita culoare, Cupio in the City creeaza corespondente cat se poate de inspirate si recognoscibile: argintiu cu particule stralucitoare – New York, mov – New Delhi, alb imaculat – Alaska, turcoaz – Bali, rosu pur – Venetia, negru – Hong Kong, burgund – Praga, coral – Tahiti, roz pal – Sydney, auriu metalizat – Las Vegas etc.

Nicicand nu a fost mai simplu sa iti realizezi o manichiura impecabila, care rezista garantat 7 zile si care atrage toate privirile oriunde ai merge. Lacurile de unghii Cupio in the City creaza dependenta, secretul lor constand in tehnologia de ultima generatie care asigura uscare rapida, durabilitate pe unghii, intensitate si o stralucire ca de oglinda ce se mentine pana pana la urmatoarea sesiune de manichiura. Mai mult decat atat, formula exclusiva a lacurilor de unghii Cupio in the City permite obtinerea unor rezultate profesionale in intimitatea caminului, datorita pensulei speciale late, aplicarea fiind rapida si uniforma, iar acoperirea perfecta. Iar daca se intampla sa iti faci unghiile “on the go”, in drum spre aeroport sau in asteptarea imbarcarii, Cupio iti vine in ajutor cu solutia Quick Drop care accelereaza uscarea lacului de unghii.

Pentru o manichiura de cinci stele, Cupio recomanda utilizarea atat a lacurilor colorate, cat si a produselor complementare din gama, menite sa sporeasca rezistenta, sa sigileze unghia si sa hidrateze cuticulele: Base Coat-ul care previne patarea sau ingalbenirea patului unghial, netezeste unghia si o intareste, creand suprafata perfecta pentru aderenta lacului de unghii, Top Coat-ul care sigileaza culoarea, se usuca rapid si confera un luciu senzational, Quick Drop  - o singura picatura pentru o uscare a lacului de unghii in mai putin de un minut (solutie ideala pentru a evita deteriorarea lacului de unghii care nu s-a uscat) si Triphasic Oil – o asociere de trei uleiuri pretioase (ulei de jojoba, ulei de migdale si ulei de mastic) pentru ingrijirea atat a cuticulelor cat si a unghiilor fragilizate si deshidratate.

Colectia exclusiva Cupio in the City este alcatuita din 58 de lacuri profesionale (dintre care doua lacuri cameleon si doua lacuri metalice), patru tratamente pentru ingrijirea unghiei naturale, trei Top Coat-uri, un lac baza si un ulei trifazic. Produsele pot fi comandate online de pe site-ul www.cupio.ro sau pot fi achizitionate din magazinele deschise in Veranda Mall – Bucuresti, City Park Mall – Constanta, Centrul Comercial Euro, Shopping City si Iulius Mall – Timisoara, Atrium Mall – Arad, Iulius Mall – Cluj-Napoca, precum si din magazinele partenere din Hunedoara (Blv. Corvin nr.2-6) si Deva (Shopping City Mall). Pret lac de unghii profesional Cupio in the City: 18 lei; Pret lac de unghii profesional Cupio in the City metallic\chameleon: 20 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod