Cum să folosești iluminatorul lichid pentru un efect WOW

De ce unele femei par întotdeauna luminoase, chiar și cu foarte puțin machiaj? Este simplu. Folosesc produse cosmetic potrivite. Nu ai nevoie de o mulțime de trucuri  pentru a străluci, tot ce ai nevoie este iluminatorul lichid Skin Glow de la Cupio  Este un produs cosmetic profesional  ce oferă tenului tău o strălucire instantanee. Dacă nu ai la îndemână un burete de make-up, poți foarte ușor să aplici iluminatorul cu cu degetele prin mișcări de tapotare.

Iluminatorul lichid înlocuiește într-un mod fabulos pentru pudra iluminatoare tradițională, deoarece face ca pielea să pară că strălucește din interior.

Cu toate acestea, aplicat incorect, îți poate strica machiajul.Pentru a fi folosit cu success trebuie să ții cont de câteva aspecte. Spre deosebire de iluminatorul compact, iluminatorul lichid este mai intens și mai bine pigmentat, iar dacă îți dorești un finisaj subtil, sau pur si simplu să ai un machiaj glamour, trebuie doar să știi cum să îl aplici.

Pentru a aplica iluminatorul pune o cantitate mică de produs  pe degetul inelar și  aplică-l ușor pe linia obrazului. Apoi prin mișcări de tapotare distribuie iluminatorul. Este recomandat să foloseși un burete professional de make-up, pentru că oferă un finisaj fin.

Cu burețelul prin mișcări  rapide, dar ușoare, poți  sublinia zona feței, poți evita ștergerea fondului de ten si crearea dungilor inestetice.

Un alt aspect foarte important este să alegi o nuanța potrivită ție, Pentru pielea  deschisă este potrivită nuanța  champagne, iar tenul măsliniu este pus bine în valoare de nuanțele  aurii. Atunci când alegi iluminatorul este important să ții cont de nuanța pielii. Poți să testezi în lumina naturală și fii atentă să obții un effect cât mai natural.

Pentru o strălucire delicată pe toată fața, amestecă-l cu fondul de ten.  Poți obține efectul de piele sănătoasă și luminoasă dacă amesteci  iluminatorul cu fondul de ten, însă trebuie să îl dozezi cu grijă , o picătură sau două sunt suficiente pentru un efect wow.

Particulele strălucitoare din produs reflectă lumina şi scot în relief zonele proeminente ale feţei.

Așadar îl mai poți aplica:

•    de-a lungul liniei nasului, pentru a îl face să pară mai subţire și mai fin
•    sub sprâncene, urmărind linia arcadei vei oferi ochilor și mai multă strălucire.
•    pe buza superioară, (arcul lui Venus) îl poți aplica peste ruj pentru a crea efectul de buze pline

Trebuie să ții cont și de câteva lucruri pe care nu ar trebui le faci atunci când vrei să folosești iluminatorul lichid.

•    nu aplica prea multă cantitate de produs, îți vei încărca tenul .
•    nu aplica iluminatorul pe toata suprafata feței, tenul tău va avea un aspect uleios.

Unul din avantajele acestui produs cosmetic este faptul că este foarte versatil și poate fi folosit atât pe față cât și pe corp.

Poți obtine  un efect wow nu numai pe față dar și pe alte zone ale corpului, cum ar fi zona decolteului sau  zona umerilor. Acestea sunt câteva moduri în care poți folosi iluminatorul lichid și să fii fresh și actuală.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod