Cristi Pascu te invață cum să faci Wet Look, noua coafură în trend

Ușor de realizat indiferent de lungimea firului de păr, coafura wet look este tot mai des întâlnită în ultima perioadă și în rândul celebrităților de la Hollywood sau din România. “Wet Look-ul nu este o noutate. Are perioade în care manifestă un come-back, așa cum se întâmplă în acest sezon, când foarte multe staruri internaționale s-au afișat la party-uri coafate în acest mod. Rihanna, Beyonce sau Gigi Hadid sunt doar câteva exemple în acest sens”, declară hairstylistul Cristi Pascu.

Specialistul dezvăluie, în continuare, modul în care fiecare femeie poate avea un “look de Hollywood” realizat acasă, în doar câteva minute, menționând totuși că, pentru a merge la sigur, este necesar să apeleze la experiența unui hairstylist.

Coafura poate fi realizată și acasă.

Îți dai tot părul pe spate și aplici la baza lui gel, pomadă de păr sau fixativ puternic. Pentru un plus de efect poți aplica gelul pe fiecare șuviță, obținând un efect spectaculos și rebel. Este o coafură șic, ce se potrivește de minune fie la o rochie de seară, fie la un smoching de inspirație masculină. Arată spectaculos indiferent de lungimea firului de păr. Chiar și femeile cu părul scurt pot adopta această coafură”, declară Cristi Pascu.

Wet Look-ul este o soluție de rezervă atunci când nu ai timp să treci pe la salon pentru spălat și coafat.

Este, totodată, o coafură ușor versatilă. Poti avea cărare pe mijloc sau îți poți lăsa părul pe o parte”, mai spune hairstylistul. Wet Look-ul nu este însă pentru oricine, avertizează Cristi Pascu. "Nu recomand aceasta coafura femeilor care au fața rotundă. Pur si simplu nu le avantajează”, spune Pascu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod