Cremă de noapte Milk & Honey Gold - Oriflame

Crema de noapte Milk & Honey Gold, pentru ten uscat şi foarte uscat, este o cremă de faţă foarte bogată, care asigură o hidratare intensă pe timpul nopţii.
Crema de noapte Milk & Honey Gold, pentru ten uscat şi foarte uscat, este o cremă de faţă foarte bogată, care asigură o hidratare intensă pe timpul nopţii.

Având în compoziţie extracte de lapte şi miere obţinute din surse organice, această cremă luxoasă asigură hrănirea vitală a pielii în timp ce dormi, contribuind la îndepărtarea semnelor de oboseală. De-a lungul istoriei, frumuseţile legendare au folosit laptele şi mierea ca tratament pentru piele.

Sub numele de “elixirul vieţii”, această combinaţie eficientă este cunoscută încă de pe vremea Cleopatrei, care folosea laptele şi mierea pentru a-şi păstra pielea strălucitoare şi sănătoasă.
•Laptele conţine acid lactic, unul dintre hidratanţii naturali proprii pielii, căruia i s-a dovedit proprietatea de a îmbunătăţi hidratarea.

De asemenea, el este bogat în vitamine şi minerale ajutând, astfel, la îmbunătăţirea aspectului pielii cu proprietăţile sale de înmuiere şi curăţare.

Mierea, acest fluid auriu bogat în zaharuri reface pielea uscată şi îi păstrează hidratarea. Recunoscută pentru proprietăţile sale catifelante şi revitalizante, mierea conferă pielii un aspect de o strălucire perfectă.

1.
După o singură aplicare

2. Rezultate vizibile • Pielea este intens hidratată în timp ce dormi – 97% eficienţă

Dimineaţa, tenul arată proaspăt şi refăcut – 90% eficienţă

Elimină instantaneu senzaţia de piele "strânsă" – 87% de acord *Testare pe un eşantion de consumatori femei.

Mod de folosire: Crema de noapte se aplică pe faţă şi gât, după curăţare. Pentru a obţine cele mai bune rezultate, Oriflame recomandă folosirea laptelui demachiant Milk & Honey Gold împreună cu crema de zi şi crema de noapte Milk & Honey Gold.
A se evita contactul direct cu ochii.

Pret ( 50 ml) - 17.99 lei
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • biju pe 12 Mai 2013, 15:12
    super

    Aceasta crema e super de buna .Vo recomand cu tot drgul.

    0
    0

  • andreeaiovici pe 15 Nov 2012, 15:57
    buna

    Fetelor, sincer toate produsele acestea de pe piata sunt pline de aditivi si parabeni care ne afecteaza pielea. Eu consider ca cele mai bune produse sunt cele bio, deaceea aleg intotdeauna creme pe baza de uleiuri esentiale sau pe baza de fructe...am folosit si cu ulei de masline si ulei de argan, acum folosesc o crema de fata cu extract de seminte de rodie de la weleda...pana acum sunt foarte multumita nu as inlocui-o cu nimic. Se adapteaza perfect tipului meu de ten si are o consistenta usoara si mirosul este foarte natural. Mi se pare ca hraneste foarte bine si tonifiaza in acelasi timp..va recomand din tot sufletul, pentru mine a meritat!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod