Colecția de machiaj “Haute Couture” – Givenchy Vinyl Collection AW 2015!

Vinilul este un material multi-fațetat. Un obiect al fanteziilor atunci când se lipește de corp, strălucitor și rezistent, oferă un suport senzual și confortabil.
Pentru Nicolas Degennes, COLECȚIA VINYL este strălucirea care lipsește din sezonul rece. Este o idee modernă a carei formulă se poziționează între tradiție și simplitate. Culori simple extrase din ingrediente naturale sunt readuse la viață prin luciu. Tradiția creatorilor de luciu prin intermediul materialelor, maeștri ai luciului, aurari și artizani ai mătăsurilor au inspirat această colecție prin mii de ani de experință și perseverența în procesul de învățare.

VINYL este o colecție “Haute Couture” în căutarea excelenței, creată pentru a înfrumuseța femeia în timp ce îi păstrează identitatea.

PALETA METALLIC REFLECTION- 4 FARDURI DE OCHI METALICE ȘI SCLIPITOARE

Creată ca un scenariu pentru a reprezenta eleganța, această paletă pulverizează sclipiri pe fardurile sale de ochi.
Culorile pigmentate spun povestea luciului care însuflețește cu măestrie culorile cu sclipiri orbitoare.  Noua formulă Metal Aquarelle (Acuarelă metalizată) conține particule perlate de pudră de aluminiu, învelite într-un strat subtire de siliciu ce sporește rezistența și oferă o acoperire excepțională. Mai mici decât alte particule perlate, sunt singurele care pot oferi acest luciu perfect. Având o bază metalizată extraordinară, reflect lumină asemenea unei oglinzi și intensifica culoarea. Paleta este compusă din 3 nuanțe Metal Aquarelle (acuarelă metalizată) și un fard mat brun care creează o bază contrastantă, o perspectivă care oferă strălucire și definire.

MISTER INTENSE BLACK - MASCARA TOP COAT

Mai mult decât o mascara transformată într-un top coat, MISTER INTENSE BLACK oferă un nou mod de lucru și de aplicare a texturii.
Cu o intensitate impenetrabilă, această cerneală pentru gene este  rezultatul unei formule avansate și inovatoare.  Formula apoasă este derivată dintr-o baza de polimeri de intensificare față de restul produselor care sunt compuse dintr-o emulsie

de ceară incoloră care este colorată ulterior. MISTER INTENSE BLACK îmbracă și definește genele, fără  a oferi un efect lipicios. Peria unica, moale și catifelată permite aplicarea mascarei  cu ochii deschiși de la baza genelor și facilitează retușurile de peste zi, iar aplicatorul în unghi accentuează curbarea. 

LINER VINYL

EYELINER PERIE – LUCIU INTENS

Un lac fluid și intens care definește genele cu vinil și strălucire sofisticată.
Textura unică poate fi aplicată și construită ușor folosind  pensula subțire pentru a o linie negru intens și extra strălucitoare.
 

BLUSH MÉMOIRE DE FORME

În 2014 a fost creată o nouă textură: un gel nelipicios care îmbrățișează pielea și o împrospătează.
Apoi revine jucăuș la forma inițială în ambalajul transparent și așteaptă o nouă mângâiere.
Datorită procentului ridicat de apă, 72%, este ușor de aplicat și se topește natural în contact cu pielea.
Această ediție nouă oferă obrajilor o culoare roz delicat și  un parfum lejer floral.

GLOSS RÉVÉLATEUR INTENSE

Gama produselor de înfrumusețare atât de prețuită de Nicolas Degennes, se îmbogățește cu o generație noua de gloss-uri pentru buze cu pigmenți activi ce reacționează cu pH-ul pielii.
Îmbogățit cu pigmenți de culoare roșie, GLOSS RÉVÉLATEUR INTENSE este dens și intens la aplicare.
Reacționează cu nuanța pielii și oferă o culoare lucioasă personalizată în timp ce  menține senzația de confort absolut.

LE ROUGE GIVENCHY- LE VERNIS GIVENCHY - Colecția este completată de două rujuri și o ojă în culori intense de roșu.

Noua colectie de make-up Givenchy Vinyl Collection este disponibila exclusiv in magazinele Sephora incepand din luna septembrie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod