Coafuri de podium

Nu trebuie sa fii model pentru a avea o coafura stylish, care sa respecte cele mai noi tendinte si sa reziste unei zile toride de vara. Mai ales ca sezonul acesta aduce in prim plan coafuri mult mai relaxate, fie cu accente retro, fie excentrice sau naturale.
Experimenteaza o multime de coafuri cu un singur aparat: Multistyler de la Rowenta for Elite Model Look.  Cu ajutorul setului de 14 accesorii poti sa iti ondulezi, indrepti sau creponezi parul exact asa cum iti doresti. Incalzitorul integrat garanteaza difuzia constanta a caldurii, pentru un coafat facil si rezultate perfecte. Iar invelisul ceramic are grija de stralucirea parului!

Iata cateva coafuri pe care trebuie sa le incerci vara aceasta:

Coada de cal la baza gatului. Deloc lipsita de inspiratie, aceasta coafura clasica, dar in tendinte, este perfecta pentru a limita expunerea la soare a parului si deci deteriorarea sa.
Mai intai, netezeste complet parul cu placa de intins din setul Multistyler, prinde coada de cal jos si lasa doua suvite laterale, pe care sa le treci peste urechi, ascunzand astfel putin si bentita si elasticul cu care ai prins coada. Pentru un look mai dinamic, poti ondula varful cozii.

Updo retro. Deloc sofisticata, aceasta coafura este perfecta pentru o zi de weekend sau o iesire cu prietenii in oras. Onduleaza parul cu ajutorul ondulatorului cu diametrul de 32 mm Multistyler, ruleaza fiecare bucla pe degete si prinde-le la spate, una in continuarea celeilalte, cu ajutorul agrafelor.

Onduleuri sau bucle? Amandoua sunt la moda, dar fiecare intr-un fel aparte.
Onduleurile trebuie sa fie cat mai naturale, pentru un look lejer si romantic. Buclele le poti realiza la cativa centimetri distanta fata de radacini, mergand spre moda anilor '40, sau le poti tapa pentru un volum descatusat, asemenea coafurilor anilor '80.

Multistyler Rowenta for Elite Model Look

Accesorii: ondulator 16 mm, ondulator 32 mm, placa pentru creponat/indreptat cu suport, perie, 4 clame de prindere, 2 ace de par Elite, geanta pentru depozitare

Pret: 209 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod