Clear Ice Cool Menthol 2 in 1

Fie că este lung sau scurt, blond sau brunet, creţ sau drept, un păr sănătos şi îngrijit este unul dintre atuurile noastre, al femeilor. Părul gras, uscat, deteriorat sau un scalp sensibil sunt problemele cu care majoritatea dintre noi ne confruntăm zilnic în încercarea de a avea un păr frumos care să atragă priviri de admiraţie. Pentru toate acestea există o soluţie la îndemână: spălarea şi îngrijirea corectă a părului şi scalpului.

Clear îţi vine în ajutor cu o serie de sfaturi pe care le poţi pune cu uşurinţă în practică, astfel încât să te poţi bucura de un păr frumos şi cu aspect sănătos.
Pentru o spălare completă şi corectă este necesar să realizezi două şamponări: prima şamponare are rol de degresare iar cea de-a doua de curăţare. În ambele etape trebuie să insişti asupra rădăcinii cu mişcări circulare şi să masezi uşor cu vârfurile degetelor.

Piaptănă-ţi părul înainte de a-l spăla, însă ţine cont de faptul că periajul excesiv dăunează – smulge firul de păr din rădăcină şi îi degradează vârfurile. În cazul părului gras, perierea repetată răspândeşte sebumul şi stimulează glandele sebacee suplimentar.
Alege produse dedicate tipului tău de păr care să fortifice bariera naturală a pielii capului şi să o hrănească în profunzime.

Dacă nu vrei să faci compromisuri între un şampon antimătreață şi un şampon dedicat tipului de păr, alege Clear. Există 7 variante de şampon antimătreaţă adaptate fiecărui tip de păr, ce beneficiază de o formulă inovatoare NUTRIUM 10.

Tehnologia revoluţionară din spatele complexului Nutrium 10 constă în asocierea optimă de vitamine, minerale şi agenţi antimătreaţă, fiind singura formulă cu nutrienţi benefici care pătrund în profunzime, hrănind şi îngrijind pielea capului şi părul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod