Cele mai noi tratamente pentru piele, de la Dermia Solutions, au fost lansate in Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouette

Noile tratamente pentru piele, de la Dermia Solutions, au fost lansate la Centrele de Slăbit și Înfrumusețare Silhouette în cadrul unui eveniment la care au participat vedete din showbiz precum Carmen Brumă, Andreea Bălan, Amalia Enache, Cristina Mihaela Dorobanțu, Dana Săvuică, Cristina Șișcanu, precum și influenceri și reprezentanți Mass Media.
Dermia este procedura complexa care reface structura pielii, cu ajutorul aparatului SKINFAKTOR, folosind microdermoabraziunea, mezoterapia și procedurile de filler intr-un singur tratament. 

Tratamentele Dermia de corectare a functiilor pielii sunt aduse acum la un alt nivel, prin formulele concentrate nanomoleculare ale serumurilor folosite in cadrul procesului de tratament cosmetic.

In cadrul evenimentului din data de 16 ianuarie 2019, sustinut de creatorii brandului, Gabriela si Helmut La Fontaine, invitatii au aflat, in premiera, care sunt doua dintre ultimele inovatii ale brandului Dermia: Purifying Booster DIS si Rejuvenation Booster DIS.

Purifying Booster DIS
Este recomandat tenurilor acneice si problematice, cu inflamatii cauzate de dezechilibrele hormonale, poluare si stres. Se foloseste, in special, pe leziuni inflamate si deschise.
Este antibacterian si reduce riscul infectiilor, intrerupand ciclul de aparitie al inflamatiilor, redandu-i pielii echilibrul. Reface bariera hidrolipidica si reduce roseata, protejand pielea sa nu se reinfecteze cu bacterii.

Aplica-l de doua ori pe zi, in special in perioadele de inflamatie sporita si sensibilitate in jurul leziunilor, prin masaj foarte delicat cu ajutorul degetelor.
Rejuvenation Booster DIS

Este adecvat oricarui tip de ten, dar in special celor cu linii fine, de expresie.
Ajuta la penetrarea ingredientelor active adanc in piele, pentru a determina relaxarea acelor nervi ce cauzeaza tensionarea faciala, dand nastere liniilor nedorite care, in timp, se pot transforma in riduri adanci. Se poate aplica de doua ori pe zi, insa trebuie aplicat cel putin o data, pentru a mentine rezultatele dupa tratamentul in salon.
Momentul ideal este seara, dupa demachiere si inaintea cremei sau serumului hidratant Dermia.

Avantajele si rezultatele tratamentelor Dermia Skinfaktor
Tehnologia SKINFAKTOR amplifica rezultatele tratamentelor faciale, atat profesionale, cat si pe cele ale produselor de ingrijire acasa. SKINFACTOR foloseste microdermoabraziunea, mezoterapia si procedurile de filler intr-un singur tratament, iar produsele, prin combinatiile inteligente de marimi moleculare diferite de acid hialuronic, peptide si ingredienti activi de ultima generatie asigura un efect sinergic, fara precedent.

Metoda Dermia, bazata pe tehnologia SKINFACTOR, reprezinta o solutie excelenta pentru ca este inspirata (atat tehnologic, cat si la nivelul ingredientilor) de procedurile medicale. Metoda Dermia reprezinta o reala alternativa a injectiilor impotriva ridurilor datorita faptului ca stimuleaza regenerarea pielii, imbunatateste elasticitatea acesteia, reactiveaza functiile pielii din zonele cu riduri sau cicatrici si reduce liniile de expresie.
Tratamentele sunt confortabile, de scurta durata si cu efecte vizibile.

Rezultatele sunt formidabile si se vad chiar dupa prima sedinta in cazul liniilor de expresie, a tenurilor seboreice, a cicatricilor postacneeice si a tenurilor lipsite de fermitate, densitate si luminozitate.

Tratamentul este personalizat in functie de problemele pielii si poate include zone precum fata, gatul si decolteul, iar intretinerea rezultatelor se face prin folosirea produselor pentru acasa.

Cura de frumusete de 21 de zile, pentru acasa
Dermia Solution a dezvoltat 6 SKIN FACTORS, in functie de nevoile diferite ale tenului: FAKTOR  D (ten deshidratat, sensibil, care se exfolieaza), FAKTOR O (ten gras, pori mariti, acnee), FAKTOR P (ten pigmentat, aspect neuniform, pete cauzate de avansarea in varsta) FAKTOR S (pentru ten sensibil, cuperozic) si cei doi FAKTOR W, pentru ten uscat si matur, fara elasticitate si agresat de mediu/pentru ten mixt si ridat.

Pentru acasa, Dermia ne propune o gama variata de produse pentru mentinerea efectelor tratamentelor desavarsite din salon.
Alegeti programul de tratament personalizat, de 21 de zile, pentru tratarea factorului tau de ten!

Produsele pentru acasa sunt disponibile in magazinele Top Line si pe toplineshop.ro, dar si in saloanele partenere. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod