Cel mai bine pastrat secret al Ninei Ricci !

Nina introduce in aceasta iarna, special pentru Craciunul 2009, un nou obiect al dorintei…. parfumul bijuterie Precious Edition
Nina introduce in aceasta iarna, special pentru Craciunul 2009, un nou obiect al dorintei…. parfumul bijuterie Precious Edition. Aceasta noua editie limitata a celebrului  mar al Ninei Ricci a fost conceput din metal de culoare roz cu insertii de pietre Swarovski.
Precious Edition de la Nina, bijuteria pe care o asteptai!

Cea mai incantatoare bijuterie!


Frumusetea perlelor a inspirat noua editie limitata de la Nina. Aceasta bijuterie a fost parte a universului femeilor, de la inceputul timpului, un ornament pentru seri de exceptie.

Ca prin farmec, acest simbol extraordinar al perfectiunii si senzualitatii ofera cei mai bun din esenta sa pentru a trezi toate simturile. Nina precious Edition se mândreste cu irizatiile  roz de sidef si stralucirea pietrelor Swarovki.

Va evidentia frumusetea si magia din interiorul femeilor,ca cel mai bine pastrat secret.  

Esenta iernii!


Stralucirea zapezii si licarirea  stelelor  sunt cuprinse in noua editie limitata de la Nina. Aceasta  pretioasa piesa de colectie este  unica ca iarna, un moment in care, toate dorintele noastre pot fi indeplinite. Cu Precious Edition, Nina aduce un omagiu unui moment al anului in care visele devin realitate.

Acest nou capitol ia nastere in momentul in care soarele isi pierde stralucirea si apar primele zile friguroase:sezonul surprizelor si cadourilor. E timpul sa te rasfeti cu Nina.

Ingrediente:


Alcatuit cu  esenta de fructe, parfumul se deschide cu notele stralucitoare ale lamaiei de Calabria si a lamiei verde Caipirinha. Notele de mijloc capteaza magia Marului Caramelizat, acompaniat de notele florale ale bujorului si zorelelor, toate acestea insotite de un val suav de praline, anuntand in final prezenta lemnului de mar si a moscului.

Precious Nina  (edt 80 ml) costa 259 lei si poate fi achizitionat din marile lanturi de parfumerii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • chestiutza pe 14 Dec 2009, 22:02
    parfumul nina ricci

    e absolut superb....acum 2 ore am primt acest parfum e :X:X

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod