Cea mai bine vândută cremă pentru mâini din România, într-un nou ambalaj

Farmec Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, a schimbat ambalajul Cremei pentru mâini cu Glicerină, unul dintre cele mai căutate produse în sezonul rece.
Farmec Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, a schimbat ambalajul Cremei pentru mâini cu Glicerină, unul dintre cele mai căutate produse în sezonul rece. Cremă redă supleţea şi aspectul natural mâinilor deshidratate, supuse zilnic acţiunii factorilor de mediu şi agenţilor de curăţare.
 
"Crema pentru mâini cu glicerină Farmec este un produs cu un raport excelent calitate-preţ, care a câştigat încrederea româncelor şi se menţine în preferinţele lor de 30 de ani; acest fapt este confirmat şi de datele  Nielsen, crema  fiind numărul unu pe segmentul produselor de îngrijire a mâinilor în  2009, ca volum de vânzări",  declară Ioana Borză, Marketing Manager Farmec Cluj-Napoca.
"Nu am intervenit în formulă, am modificat în schimb design-ul, pentru a aduce o împrospătare produsului, în linie cu alte produse ale gamei care au fost reînnoite."
 
Cu un conţinut bogat în uleiuri naturale şi Glicerină, crema hidratează şi catifelează pielea deshidratată a mâinilor, redându-i frumuseţea. Pentru un tratament intens şi rezultate rapide, poate fi utilizată, o dată pe săptămâna, pentru împachetarea mâinilor, în aşa fel încât principiile active să fie absorbite în întregime de piele.

 
Produsul este disponibil în farmacii, reţelele de retail şi în magazinele tradiţionale, la preţul recomandat de 8 lei.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sandy pe 1 Oct 2010, 18:10
    produsele autohtone sunt foarte bune

    De ani buni m-am reorientat spre produse romanesti, marci cunoscute de pe vremea mamei mele si nu imi pare rau. Proiectul fabricat in romania a fost bun, pacat ca nu a avut trecere

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod